superkartal
Üye
- İsim
- Caner Ö.
- Araç
- Golf 8.5 Impression 1.5 TSI
Kasım da Impession liste fiyatı 1.581.000 TL idi.
O zaman 1250 den veriyorlardi amaKasım da Impession liste fiyatı 1.581.000 TL idi.
2.500 R line Golf alacağıma, BMW 2.30e alırım, en azından 320hp ve gerçek hibrit.. Bu fiyatlara bu arabalar yorumsuz.
2.500 R line Golf alacağıma, BMW 2.30e alırım, en azından 320hp ve gerçek hibrit.. Bu fiyatlara bu arabalar yorumsuz.
Sözün bittiği yer.
Hocam ben de katılıyorum da araba yok,listeye yazdıralı 1 ayı geçti şuanda bende.Benden erken alanlar oldu ben her bayiye yazdırmadığım için fakat şuanda yazılan birinin 230e alması imkansız gibi olmalı,alsa da donanımı kırpılmış vs. olacak şuanda ısıtmalı koltuk gitmiş mesela ben alamadan.2.500 R line Golf alacağıma, BMW 2.30e alırım, en azından 320hp ve gerçek hibrit.. Bu fiyatlara bu arabalar yorumsuz.
Sözün bittiği yer.
"Bekleyen genelde kaybediyor sebebi dış güçler (!) bizim TL mizin değerini düşürdükleri için. Enflasyon dolar Euro altın derken zaten bilmeyen yok bugün aldığını genelde yarın alamaz duruma geliyoruz."(Satılmayan her mal indirime girer, satan her mal da zamma gelir.)
ifadesi bizim ülkemiz için geçerli bir durum olduğunu düşünmüyorum,
Bizim ülkemizde satılmayan her mala zam gelir, satılan her mala da zam gelir. Bu 50 yıldır değişmeyen birşey,
Sabah uyandığımızda dolar bir gecede 38 liradan 15 liraya düşsün, değişen hiçbir şey olmaz bizim ülkemizde araç fiyatları DÜŞMEZ..!!
Ağzına sağlık aynı düşüncedeyiz(Satılmayan her mal indirime girer, satan her mal da zamma gelir.)
ifadesi bizim ülkemiz için geçerli bir durum olduğunu düşünmüyorum,
Bizim ülkemizde satılmayan her mala zam gelir, satılan her mala da zam gelir. Bu 50 yıldır değişmeyen birşey,
Sabah uyandığımızda dolar bir gecede 38 liradan 15 liraya düşsün, değişen hiçbir şey olmaz bizim ülkemizde araç fiyatları DÜŞMEZ..!!