Sıfır Araç Teklifi Alanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan erkan163
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yeni bir araç almaya karar verildiğinde, maddi olarak gereken miktar -kredi, borç vs ile dahi olsa- tamamlandığı an, karar verilen aracı almak için yola çıkmalı düşüncesindeyim. Elli, yüz hatta iki yüz bin daha tasarruf etmek için beklemek yerine araca erken kavuşmayı tercih ederim. Bu hayata bir kez geliyoruz ve en değerli şey zaman. Yarına çıkacağımızın garantisi yok ne kadar erken alırsam aracı o kadar erken keyifle kullanmaya başlarım. Gelecek sene hayatta olacağımızın garantisi yok ben bu sene alayım aracı derim. Diyelim ki aracı aldım araç fiyatı düştü ya da başka bir şeye yatırsaydım daha fazla değer kazanacaktı araç daha ucuza gelecekti. O zaman da fazla verdiğim parayı; istediğim aracı erken alıp keyifle kullanma bedeli olarak düşünürüm. Hayat kısa, kuşlar uçuyor 🙂

Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fatura kesildikten sonra araç artık sizindir. Zam gelse dahi sizden sonrakiler için geçerlidir. Faturada zaten aracın şasi no, motor no, rengi vs. bellidir. Şu an kasko sigorta işlemlerini yapabilir, istediğiniz plakayı motor no ile aracınıza ayırabilirsiniz.
@Golfman doğru söylüyor fatura kesilmiş mal senindir fiyatı 3 te olsa seni bu saatten sonra bağlayan bişey olmaz

Temmuzda impression golf almayıp bütün parayı altın yapsaydım şuan 2 milyonum vardı :)

Araba her zaman kaybettirir. Altın ise her zaman kazandırır

Geçen aylarda Renault tam teslimat aşamasında milletten fiyat farkını almış diye duydum o yüzden tedirgin oldum
fatura kesmeseydi alırdı evet ancak fatura kesilmiş istersen 1 ay sonra al o ürün senin fark vs olmaz ticaret kanunu bu şekilde

Epeydir A3 almaya niyetliyim. Fiyatları da takip ediyorum.
12 Mart’ta 2390 olan aynı araba bugün 2600.

Çok sayıda Audi bayii telefonu da kayıtlı olduğundan Whatsapp hikayelerini de görüyorum.
2-3 ay önce elimizde çok az araç var ya da araç yok diyen bayiler her gün onlarca değişik model Audi atıyorlar hikayelere. Bayileri hiç bu kadar tıka basa araba dolu görmemiştim.

Epeydir A3 almaya niyetliyim. Fiyatları da takip ediyorum.
12 Mart’ta 2390 olan aynı araba bugün 2600.

Çok sayıda Audi bayii telefonu da kayıtlı olduğundan Whatsapp hikayelerini de görüyorum.
2-3 ay önce elimizde çok az araç var ya da araç yok diyen bayiler her gün onlarca değişik model Audi atıyorlar hikayelere. Bayileri hiç bu kadar tıka basa araba dolu görmemiştim.

Tekel bayileri gibi, yıl başı öncesi tüm varlıklarını sigara/alkol stoğuna yatırıp ve hatta bazı müşterilere yok çekip yıl başı sonrası zamlı zamlı satış.

Geri