@Golfman doğru söylüyor fatura kesilmiş mal senindir fiyatı 3 te olsa seni bu saatten sonra bağlayan bişey olmazAracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Fatura kesildikten sonra araç artık sizindir. Zam gelse dahi sizden sonrakiler için geçerlidir. Faturada zaten aracın şasi no, motor no, rengi vs. bellidir. Şu an kasko sigorta işlemlerini yapabilir, istediğiniz plakayı motor no ile aracınıza ayırabilirsiniz.
Geçen aylarda Renault tam teslimat aşamasında milletten fiyat farkını almış diye duydum o yüzden tedirgin oldum@Golfman doğru söylüyor fatura kesilmiş mal senindir fiyatı 3 te olsa seni bu saatten sonra bağlayan bişey olmaz
Temmuzda impression golf almayıp bütün parayı altın yapsaydım şuan 2 milyonum vardı
Araba her zaman kaybettirir. Altın ise her zaman kazandırır
fatura kesmeseydi alırdı evet ancak fatura kesilmiş istersen 1 ay sonra al o ürün senin fark vs olmaz ticaret kanunu bu şekildeGeçen aylarda Renault tam teslimat aşamasında milletten fiyat farkını almış diye duydum o yüzden tedirgin oldum
Hayırlı olsun güzel günler de kullanınTam üstüne bastınız![]()
Epeydir A3 almaya niyetliyim. Fiyatları da takip ediyorum.
12 Mart’ta 2390 olan aynı araba bugün 2600.
Çok sayıda Audi bayii telefonu da kayıtlı olduğundan Whatsapp hikayelerini de görüyorum.
2-3 ay önce elimizde çok az araç var ya da araç yok diyen bayiler her gün onlarca değişik model Audi atıyorlar hikayelere. Bayileri hiç bu kadar tıka basa araba dolu görmemiştim.