Satıcı bana bununla birlikte eski ön logoyuda göndereceğini belirtti. Bir yanlışlık var bende onu anlamaya çalışıyorum [emoji56]Hayır hocam bu olmaz. Senin arabada logonun altında. İç bölge ısıtmasız radar kullanıyor. Bu linkteki radarların hepsi ayaklı ve ısıtmalı.
Dokiauto'dan yaptığım her alışverişte sorun yaşadım, başka bir satıcıdan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.Satıcı bana bununla birlikte eski ön logoyuda göndereceğini belirtti. Bir yanlışlık var bende onu anlamaya çalışıyorum http://emoji.tapatalk-cdn.com/emoji56.png
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi ya ne gibi bir sorun yaşadınız ? Baya alıcısı var türkiye’den aslında çok ilginç size mi denk geldi acaba :SDokiauto'dan yaptığım her alışverişte sorun yaşadım, başka bir satıcıdan alışveriş yapmanızı tavsiye ederim.
Sanırım radarıda bana yanlış gönderecekti de şasi no istedi kontrol edecekmiş bakalım. Hem radar uyumlu kapak yollayacak hemde braketli radar öneriyor[mention=24313]thingbad[/mention] Yanlış ürün gönderdi, kullanılmış ürün gönderdi vs.
Onun değil, forumdaki arkadaşların yönlendirmelerine uymanızı tavsiye ederim.
Düzeltti şimdi 3QF 907 561 D parça kodu doğru olan kusurabakma dediOnun değil, forumdaki arkadaşların yönlendirmelerine uymanızı tavsiye ederim.
Ne kadarmis fiyati burada 1.400 tlDüzeltti şimdi 3QF 907 561 D parça kodu doğru olan kusurabakma dedi [emoji4]