Aynı marka akü moll EFB Gemany üretimi benim aracımda takılı 215 eylül 5 seneyi geçti geçen star stop uyarısı verdi muhtemelen son günlerini yaşıyor akü ancak ben ölçüm yaptıracağım yeni akü almadan önce.. Ben memnundum ancak 5 sene star stop kullanmadım onun etkisininde olduğunu düşünüyorumayni durumu bende ctesi günü yaşadım 2017 model 1.6 tdi aracim aküsü bitmis. arac saçma sapan hatalar veriyordu baska araçtan aku takviyesi yaparak çalıştırdım mecburen degistirdik. elektrikçi aku de hata var demişti sanirim bozulmuş. moll markaydi.
zaten 1 hafta önce park frenleme sistemi aktiflestirilmedi hatası vermişti ordan anlamadık. araciniz bazi hatalar veriyorsa çalıştırırken aku den suphelenin
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@superkartal Hocam, özellikle soğuk havalarda benim çok karşılaştığım bir durum, tam 1000 devir değilde 900 ile 1000 arası oluyor. Hatta konu bile açmıştım bunun ile ilgili, sizdeki de böyle bir durum olabilirmi.DPF rejenerasyonu olmadığını şuradan çıkardım, fan açmadı. Fan açmadan da oluyorsa bilemem.
Klima yada kalorifer hiç bir şekilde açık değildi o esnada.
Bilgi ekranında bi uyarı yok.
@Savatage yazdıklarınıza katılıyorum, bende hep bu durumlarda 1000 devirdeydi önceden.
@ogzogz aralıklı kullanımdan şarj etmeye bağlıyorum bu durumu artık, ama tabi bilemedim.
TDI aracın normal çalışma düzeni bu şekilde ama araç ısınınca kendinden normal devire dönmüyor., anca kontak kapatıp tekrar çalışınca normal rolanti devrine dönüyor@Zafer Hocam şimdi konuyu okuyunca aynen orada yazanlar gibi olmuş olduğunu farkettim. Dün 30 km yol yaptım hatta, baktım ışıklarda hala 1000 devir. Araç ısındı vs. düşmesi lazım yok düşmedi. Ne zaman stop ettim, sonrasında çalıştırdım tekrar 800 devirlere, normale döndü. Bizim araçların normali demek bu anladığım kadarıyla.
Teşekkürler cevabınız için, açtığınız konuyu gözden kaçırmışım.