Kendim için düşündüm, arabamı satıp tüm parayla ev almak istemem. En azından ayağımı yerden kesecek bir şey ile takaslayıp üzerine nakit de kabul ederim.Adam açıklamaya ev alacağım diye yazmış ya okumuyor musunuz? gerçekten ev alacak adamın takasla işi olur mu hiç? kolpacının önde gideni başka bir şey değil. her şey yapmacık.
Sahtekar vs doğru ithamlar değil. Adamı tanımam etmem, ama acımasız da olmamak lazım. Sizlerden sonra muadillerine bakayım dedim boş düz araçlar 170-205 bandında geziyor. E adamın aracı güzel modifiyelerle dolu, fiyat bulmaya çalışıyor gibi duruyor. Biliyorsunuz ki retrofit işi para işi, ama bizim piyasada ederini bulmuyor maalesef....@AhmetCakmakahmet hocam ben adama niye satıyor diye kızmıyorum ki. araba teslimatındaki ve ilan açıklamasındaki sahteliklere kızıyorum. bana çıksa ben de satardım, ne işim olur bitik canı çıkmış Golf ile? ha bu fiyata değil ama 200 liraya satardım.
Uzatmayacağım... “sahtekar, sahtecilik yapan kimseye denir” adamın konuşmaları yapmacık ve sahte ise sahtekar oluyor tabirine göre. Ayrıca neden bu kadar agrasifsin.... ilginç.@yavuzbattal ben adama sahtekar mı dedim? sözümü neden çarpıtıyorsun? konuşmaları yapmacık, sahte diyorum. piyasa şişmiş durumda, o 170 yazanlar satabiliyor mu sanıyorsun?