mufayu Katılımcı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 988 Tepkime puanı 1,248 Konum İstanbul İsim fatih Araç Passat 4 Ara 2020 #46 ogzogz dedi: Gayet başarılı. Genişletmek için tıkla ... anadolu yakası da olsa avrupada olsa göçük uzmanı üstüne görmedim.Ataşehir'de çok reklamını yaptıkları yer kırılma izi kalır demişti ...
ogzogz dedi: Gayet başarılı. Genişletmek için tıkla ... anadolu yakası da olsa avrupada olsa göçük uzmanı üstüne görmedim.Ataşehir'de çok reklamını yaptıkları yer kırılma izi kalır demişti ...
Savatage Uzman Üye Katılım 24 Mar 2018 Mesajlar 6,457 Tepkime puanı 11,631 Konum ankara İsim savatage 4 Ara 2020 #47 @mufayu Göçük uzmanı Recai usta değil mi ? (Maslak oto sanayi???) Mükemmel olmuş
mufayu Katılımcı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 988 Tepkime puanı 1,248 Konum İstanbul İsim fatih Araç Passat 4 Ara 2020 #48 Savatage dedi: [mention=19510]mufayu[/mention] Göçük uzmanı Recai usta değil mi ? (Maslak oto sanayi???) Mükemmel olmuş Genişletmek için tıkla ... evet Recai usta.Müşterilerimi yönlendirirdim umarım kendi işim düşmez dedim nazar değdirdim ...
Savatage dedi: [mention=19510]mufayu[/mention] Göçük uzmanı Recai usta değil mi ? (Maslak oto sanayi???) Mükemmel olmuş Genişletmek için tıkla ... evet Recai usta.Müşterilerimi yönlendirirdim umarım kendi işim düşmez dedim nazar değdirdim ...