@Rdm hayırlı olsun aracınız.
Aracınız hayırlı, uğurlu olsun. Ben herkesin aksine aynaları sevdim Black Krom gibi duruyor tonu hoşuma gitti hatta cam çerçeveleri krom olsa onları da bu renkle kombinleyebilirdim Jantların rengi konusunda nötrüm, farların inmesi konusunu yetkili servise danışmanız doğru olacaktır bir hata varsa bile arıza kayıtlarından servis görecektir, 7.5 difüzör ve bagaj kapağındaki krom konusunda herkesle aynı düşüncedeyim benim aracım olsa aldığımda sökerdim muhtemelen. Birde bu km ve yaştaki araç için 192k çok değil mi?Merhaba arkadaşlar TDI highline golf aldım aldığım kişi jant ve aynaları koyu griye boyamış. Sizce orijinale dönsem ne kadar maliyet çıkar ya da yakışmış mı kullansam mi ne dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 40871
Teşekkürler. Fotoğrafta garip çıkmış evet sisler var.@Rdm Hocam merhaba,
Öncelikle aracınız hayırlı olsun jantlarınız gayet güzel gözüküyor ellemeyin arka kromu ve difuzoru değiştirin yada sökün benim şahsi fikrim tabi nacizane karari siz verirsiniz Kazasiz belasız sürüşler dilerim..
1 sorum olucaktı fotografda göz yanilmasidir bilemedim ön tampon sisleri gözükmüyor yansımamıdır?
Abilerim konuyu hortlatmış gibi oldum ama bu renk tam olarak nedir Gun Metalden daha koyu gibi duruyor, yoksa bana mı öyle geldi?Merhaba arkadaşlar TDI highline golf aldım aldığım kişi jant ve aynaları koyu griye boyamış. Sizce orijinale dönsem ne kadar maliyet çıkar ya da yakışmış mı kullansam mi ne dersiniz?
hocam eğer kullanmak istemiyorsanız böyle ben jantlara talibim uzun süredir aklımdan geçen bir şeydi tam benlik ayar ayna kapağı + jant rengi isterseniz alabilirim sizden jantlarıMerhaba arkadaşlar TDI highline golf aldım aldığım kişi jant ve aynaları koyu griye boyamış. Sizce orijinale dönsem ne kadar maliyet çıkar ya da yakışmış mı kullansam mi ne dersiniz?