@frknyldrm hocam dediğiniz yere baktım oradan ayarlanmıyor o kısım boş. Bu ayarı nasıl geri getirebiliriz?
Hocam o konuda bilgim yok, bilenleri sahneye davet edelim@frknyldrm hocam dediğiniz yere baktım oradan ayarlanmıyor o kısım boş. Bu ayarı nasıl geri getirebiliriz?
Beyaz renk led aydınlatma dır hocam., Comfortline ve Highline 'da standart donanımdır.,Merhaba
Ayak aydınlatmanın orijinal rengi nedir? Sarı mı Beyaz mı?
Highline bir araçta fabrikadan orijinal hangi renkte geliyor?
Teşekkürler.
Peki sarı seçeneği neden var Ender Elektronikte?Beyaz renk led aydınlatma dır hocam., Comfortline ve Highline 'da standart donanımdır.,
Ambiyans aydınlatma paketi ile birlikte geliyor; ön ayak bölgesi aydınlatması, ön kapı kolları ve ön kapı açma kolları aydınlatması, ön kapı dekorları üzeri led şerit.
Mk7 'de bagaj ve torpido aydınlatması hep sarı renk olarak geldi.,Peki sarı seçeneği neden var Ender Elektronikte?
Ben kapı aydınlatma ve ayak aydınlatma yaptırmak istiyorum.
Araç Midline olduğu için Tavan, Bagaj, Makyaj Aynaları hepsi SARI aydınlatma bende. Şimdi bu araca SARI ayak aydınlatması olması gerekmez mi orijinalinde?
2013-2014 de Highline araçlarda Tavan, Bagaj, Makyaj ve ayak aydınlatmaları Beyaz Led mi geliyordu yani?
Tavan aydınlatma ampülleri led ile değiştirmeyecekseniz;@forzaGilles kalemine sağlık. Bu kadar iyi özet ve rafine bilgi olur. Teşekkür ederim.
Aydınlatmalar 4 Kapı + Ön Arka Ayak şeklinde olacak dediğiniz gibi takım.
Bu durumda 2013 sarı aydınlatmalı olan Midline Plus araca hangi renk ayak aydınlatması orijinale yakın olacak?
Benim tercihim ayak aydınlatmaları da sarı olsun ki diğer aydınlatmalar ile uyum olsun. Ancak kapı aydınlatmaları Beyaz olmak zorunda ise kapılar beyaz, ayak sarı çirkin mi gözükür acaba?
Ya da tavan ve makyaj aynaları sarı iken (onları değiştirip beyaz yapmak istemiyorum), ayak ve kapıları beyaz yapmak diğer tercih.
Bunlardan hangisi daha iyi ve orijinale yakın durur ise onu yaptırayım.