Ahmet Tiraş
Yeni Üye
doğuş ve bayiler gelecek motorların hafif hibritli mi (e-tsi) yoksa benzinli mi geleceği konusunda farklı konuşuyor. bu durum da takdir edersiniz ki gelecek fiyatları değiştirir... fiyat konusunda çok da kötümser değilim açıkçası..evet geçen sene faizler taban yapmışken herkes arabalara saldırdı, fiyatlar uçtu filan ama şu an ki ortam tam yaprak kıpırdamamalık ortam.. golfü style paketini 400'den getirsen elbet ki alanlar çıkar ama genelde sorun yaşayacağını herkes bilir. adam gider o fiyata tiguan ya da 3008 alır gibi gibi... bayilerden aldığım tahmini rakamlar ama speküleye girmesin diye yazmayacağım...benim beklentim ise şöyle..şu an evet 1.5 tsi dsg (2020) modeller yok ama 14 ocak'ta vw bu fiyatları güncelledi..comfort'u %50'lik dilime soktuğu için onu dikkat almayın. dikkate alacağımız şey ordaki highline fiyatı.. (339 bin tl) 2021 modeller geldiğinde zaten köpük olan fiyatlara şahsen %10 zam geleceğini düşünmüyorum. yeni kasa olması nedeniyle %3 ya da 5 zam koyun bunun üstüne derim. yani ort. style paket 350 bin, life paket de 300 bin tl gibi bi şey olması çok olası...kesin fiyatları ise 10 gün içinde açıklanması beklenen leon fiyatları sayesinde öğreniriz.. çünkü fr paketi direkt comfort golf'ün fiyat olarak muadili... fr da zaten 290-310 bin tl arası bir fiyat bekleniyor...geçen yıldan beri bu kasayı bekliyorum...beklediğimize değse de sağ salim alsak...geçen yıldan beri ağustos dendi, aralıka çekildi, şimdi mart...bakalım...