Hocam bunlar "ya tutarsa" diye ilan açıyorlar. İlandaki araç sanırım Style yani bir nevi Highline paket. Orta paket Golf 8 manuelin olacağı rakam 230 bin tl. Style DSG ise olsa olsa maksimum 300 bin tl olacaktır. Hadi bunun gibi ekstralısı 330 olsun. Umarım bunlar gibi fırsatçılar aldıkları paraya bile satamayıp zarar ederler.Geçmiş olsun, 1.0 Highline 459.000 tl
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-merkar-tk-motors-2020-vw-golf-8-yeni-kasa-hazir-896201258/detay
Golf 8 fiyatları açıklanınca 150 bin tl düşerler bu fiyattan hocam. Fırsatçı Leon tayfasından sonra bunlara da sıra gelecek.@iamalegend Bu ilanin sahibi cok buyuk bir enayi kus avinda.
459000:8,57= 53.553 euro yapiyor.
Bence ilan sahibine mesaj atmak lazim 150.000 ne olur mu diye .
darısı al satçıların da başına inşallah ( zarar etme kısmı için )Hocam bunlar "ya tutarsa" diye ilan açıyorlar. İlandaki araç sanırım Style yani bir nevi Highline paket. Orta paket Golf 8 manuelin olacağı rakam 230 bin tl. Style DSG ise olsa olsa maksimum 300 bin tl olacaktır. Hadi bunun gibi ekstralısı 330 olsun. Umarım bunlar gibi fırsatçılar aldıkları paraya bile satamayıp zarar ederler.
Golf 8 fiyatları açıklanınca 150 bin tl düşerler bu fiyattan hocam. Fırsatçı Leon tayfasından sonra bunlara da sıra gelecek.
Dövizde ki düşüş yansısa olur hocam oda olur fakat yansıtmak işlerine gelmiyor...@Mmt0634 1.0 motoru diyorsan haklısın. 1.5 motorların %50'ye girme şansı yok. euro 7,5 filan olması lazım..
aynen katiliyorum arz talep meselesi olayi demistim bizlar biraz sabir biraz bu araba sevdamizi ertelemekten geciyor dune kadar telefon edip oyle boyle imkanlar sunatiz buyrun gelin diye yalvaran satis temsilcileri aradiginizda yok cekip yuzunuze bakmiyor bayilerde dolar 7 liranin altina indi bayi rakamlari halen ayni almicaz almicazki onlarda dusurucek elleri mahkum hic bir firma vitrinde sergilemek icin getirmez araclari mecbur dusurucekler elleri mahkumDövizde ki düşüş yansısa olur hocam oda olur fakat yansıtmak işlerine gelmiyor...
Tüm ürünlerde telefon dan tutunda arabalara kadar haalan daha piyasa euro 10 muş gibi fiyatlaniyor...
Böyle de olmak zorunda en az 3 ay çünkü maliyet yüksek herkez çok citti zarara girer orası ayrı konu...
Fark cebe kalıyor o ayrı...
Tabi ki 1.0 için konuştum fakat 1.5 de artık potaya girdi girecek bence...
alan olmazsa ne olacak...
Bayiler gözünü açtı yok diyorlar satıyorlar ornek egea her 7 dk bi battan egea iniyor bayilerin arka bahcesi full sifir egea dolu ama almakistersen 3 hafta bekletiyor...
Arz talep meselesi taktir ederseniz
E al satçılar ekmeğini yedi sıra bayilerde ne kadar verirlerse o kadar kar...
su anda tüm fiyatlar 30 ila 40 bin sisik euro 8.50 baz alınsa fakat
İşin rengi değişti artık el birliği ile pandemi yi çözmeye çalışmadık sıfır aldık 50 koyduk sattık
Biz bize yettik...
O yüzden euro 6 ya bile düşse bu zihniyet olduğu sürece düşmese de şaşırmam
Ben citti piyasa düzelmesini beklemiyorum bu yıl yaz geliyor millette korku ya birden bir daha fırlarsa dır alacaklardır alırlarsa düşmez...
Ama 2021 kasiman sonra öyle güzel normale donus bekliyorum ki çok citti indirimler yani olması gereken alım gücüne göre fiyatlanma...
Tabi görücez bakalım çılgın türkler nasıl davranacak o önemli