@Musaaksoy simdi gittim araci calistirdim ogzogz hocamin syldgini yapmak icin ne hata var nede baska bisey kendiliginden duzelmis
Muhtemelen arkadaşların da dediği gibi akü kaynaklı olabilir. Tam emin olmamakla birlikte hava sıcaklığı ile akü de ters orantı var. Daha soğukta daha güçlü marş basması gibi. Bi bakmışsınız sıcaklık yüksek ama marş yok.@Musaaksoy simdi gittim araci calistirdim ogzogz hocamin syldgini yapmak icin ne hata var nede baska bisey kendiliginden duzelmis
Ayni model ayni arac bende de var hocam benim aracin en son ne zaman aküsü değişmiş bilmiyorum fakat son bir kac gündür start stop hata uyarısı veriyor bendede..biraz ısınınca motor geciyor genelde..siz cozebildiniz mi acaba sorunu ?Benim araç 2014 1.2 tsi manuel comfortline. 2019da Varta 60ah efb akü takılmış aküden yana sorun olduğu düşünmüyorum en son 2 ay önce ölçtürdüm akü durumu çok iyi çıkmıştı. Fakat buna rağmen aylardır start stop hatası alıyorum. Akü harici başka neyden kaynaklanabilir vcds ile kontrol ettiğimde herhangi bir hata kodu da görünmüyor