Yaz aylarında kafalar iyiyken olabilir Recep hocamAdana'da güneşe ateş ediyorlarmış doğru mu?
Fotoları ekledim üstad, güneşe ateş ettiğimiz için bizimle arası iyi değil kendilerinin, yazın yakıyor bizi resmen...Hoşgeldiniz, keyifli forumlar dilerim. Araç fotoğrafını da paylaşsaydınız iyi olurdu.
Adana'da güneşe ateş ediyorlarmış doğru mu?
Hoşbuldum üstad, tabii ki ilerleyen zamanlarda inşallah
Özellikle cam tavan aradım bende aynı görüşteyim, teşekkür ederimHep diyorum, belki çoğu kişi çeşitli sebeplerden dolayı sunroof'u beğenmesede araca çok ayrı bir hava kattığı aşikar. Hayırlı olsun tekrardan keyifli günlerde kullanın aracınızı
Hoşbuldum kardeşim, Allah razı olsunHoşgeldin toprağam mk7 doğru seçim. Allah utandırmasın
Evet dış görüntüsüne katkısı var cam tavanın.Hep diyorum, belki çoğu kişi çeşitli sebeplerden dolayı sunroof'u beğenmesede araca çok ayrı bir hava kattığı aşikar.
Allah razı olsun kardeşim, cümlemizin inşallah@emreozoglu Tekerine taş değmesin :masallah:
Görüntüsünü seviyorum toprağım, gülü seven dikeni de olsa katlanacak artıkEvet dış görüntüsüne katkısı var cam tavanın.
Ancak Adana'da yaz aylarında klimaya ve yakıta olumsuz etkisi beni görüntüden feragat etmeye itti.
Vay arızalandı, ses yaptı su aldı gibi dezavantajları da cabası.
Adana'da yaşayan biri olarak yaz aylarında klimasız araç kullanılamayacağı için asla cam tavanlı araç almam şahsen. Alana da bir şey demem.
Bende pek sıkıntı yaşayana rastlamadım ama kullanalım bakalım@Terms hocam yaşadığım ülkede güneşe hasretiz. Sürekli bir yağmur sürekli bir kapalı hava. Şimdiye kadar ne arızasını gördüm ne de su aldığını. Bence kullanıcı ile alakalı bir durum.