Maşallah hocam, aracınız çok hoş. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.Merhabalar, eski leon aracım perte ayrıldıktan sonra ilanlarda denk getirdiğim ve 1.5 yıldır sahip olduğum golfümü zevkle elimden geldiğince doldurmaya devam ediyorum
Fabrikasyon Opsiyonları: Keyless Go, Geri Görüş, AppConnect
Ekstra Yapılanlar: R Dönüşüm, R Logolu Detaylar, Siyah Detaylar, Kapı Altı Işıklar Ve Diğer Ufak Detaylar
Sıradakiler: Sebring Jantlar, Spor Yay, Direksiyon, Gri Ayna Kapakları
Ekli dosyayı görüntüle 41432Ekli dosyayı görüntüle 41433Ekli dosyayı görüntüle 41434Ekli dosyayı görüntüle 41435
Teşekkür Ederim HocamMaşallah hocam, aracınız çok hoş. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Aklıma gelen her şeyi siz de zaten planlamışsınız, gönlünüzce olsun...
Aklımdaki 18 Sebring İnşallah 19'Lar Bana Çok Olur@whitegolf Maşallah hocam aracınız hem opsiyonlarıyla hem eklemeleriyle çok güzel, nazar değmesin. Logo kaplamaları ve stop çerçeveleri çok yerinde bir uygulama olmuş. Ancak bunca güzel eklemeye rağmen genel görüntüde bir eksiklik hissettiriyor. Sanki bir şeyin eksikliği diğerlerini örtüyor gibi. @farukal hocamın da dediği gibi 19” jantla bambaşka bir havaya bürünecektir araç. 19” Pretoria olmayacaksa kesinlikle 18” Sebring ya da Durban olmalı.
Çok Teşekkürler Hoşbuldum Egzoz Konusunda Haklısınız Orijinali Ellemek İstemedim Açıkçası Görünümlü Bir Difüzör Seçtim Amblemlerde Folyo Kullanıldı Evet@whitegolfhoşgeldiniz maşallah araca, güzel dönüşüm olmuş stop çerçevesi ve ambleme yapılan işlemleri ben de beğendim. açıkçası bu dönüşüm sonrası difüzöre rline difüzör veya r tipi gerçek egzoz çıkışlı şekilde olsa daha tok durabilir naçizane görüşüm sadece jant konusunda zaten gerekeni yazmışsınız, 18 olur 19 olur artık ikisi de daha tok duracaktır dijondan. zevkler ve renkler meselesi model seçim konusu da ama sebring ya da jurva seçerdim bu kombinasyona
amblemlere yaptığınız işlemde hem siyah hem beyaz kısımlarda folyo kullanıldı dimi?
Orjinalciyim hocam ondan öyle yorum yaptım tabi zevk meselesi [emoji4]bence karartılmış stop gayet yakışmış.
ben olsam siyah spoyler de takardım.... seçenek çok