Merhabalar tekrardan, problem çözüldü. Pillerin arka kısmında zener bariyer görevi gören kırmızı etiketler var. Bunların aslında çocukların vs yutmaması için önlem amaçlı fabrikanın yapıştırmış olduğu göze çarpmayan ama bir o kadar önemli olan kağıtlar. Bunları söküp tekrar takınca araç kumandalarım gayet güzel çalıştı. Bilginize.Merhabalar , benim de pil değişim uyarısı verdi yaklaşık bir aydır. Duracell 2025 aldım 2’li, değiştim ve yukarıda belirttiğiniz sıralamayı yapmama rağmen anahtar aktif hale gelemedi maalesef. Yedeği denemek istedim ki çok uzun süredir onu da kullanmamisimdir o da çakışmadı . En son eski pili taktım bu şekilde kaptılar otomatik açılır kapanır hale geldi yine . Sorun nedir acaba tam olarak , eksik yaptığım bir şey var mıdır ? Teşekkürler
Sorun yokmuş aslında.Merhabalar tekrardan, problem çözüldü. Pillerin arka kısmında zener bariyer görevi gören kırmızı etiketler var. Bunların aslında çocukların vs yutmaması için önlem amaçlı fabrikanın yapıştırmış olduğu göze çarpmayan ama bir o kadar önemli olan kağıtlar. Bunları söküp tekrar takınca araç kumandalarım gayet güzel çalıştı. Bilginize.