Hoş geldiniz hocam, aracınıza maşallah.Selamlar, yaklaşık 5 aydır Mk 7.5 Golf R sahibiyim. sizinle paylaşmak istedim, belki fikir verirsiniz bana diye. Yakında daha fazla fotoğraflar çekip paylaşacağım. İyi forumlar.
Fotoğraflarda gözükmeyen 3 değişiklik var. Birincisi aynaları karbon olarak değiltirdim ve aynalarda ki sinyalleri de değiştirdim. Arka sinyaller gibi ayna sinyalleri de. 3. de arkaya karbon spoiler aldım. Başka önerileriniz nelerdir? (Buarada egzoz Milltek yaza doğru downpipe ve katalizatör de alacağım.)
Ekli dosyayı görüntüle 41476Ekli dosyayı görüntüle 41477
Çok teşekkür ederim hoş buldum daha iyileri sizlere inşallahMerhabalar foruma hoşgeldiniz aracınız çok güzel gerçekten maşallah
Gayet güzel coldstart için sanırım miltek farkı@Alpyaman Avrupa kuralları + isviçre kuralları işin içine girince malesef çok yüksek sesler alamıyorum. Yine de güzel bağırıyor ama downpipe ve katalizatör geldikten sonra çok çok daha yükselecek sesi. Şuanlık https://www.instagram.com/p/CGfd4Z2jl3c/ böyle bir coldstart var onun dışında instagramımda hikayelerimde bir kaç video var sesi ile alakalı