Devletin de çok umurunda değil hocam tepki olayinaEğer vergiler düşerse kötü olur.Vergileri yükseltip vatandaşa araçları yüksek fiyattan satan devlet eğer vergileri tekrar düşürüp aynı aracı şimdi daha uygun fiyata satmaya kalkarsa bu kadar kredi çekip borçlanan vatandaşa yazık olur ve bu çok tepki çeker gibime geliyor...
-Komşu, komşu ! -Hu, hu! -Oğlun geldi mi -Geldi -Ne getirdi -İnci, boncuk. -Kime, kime -Sana, bana. -Başka kime -Kara kediye -Kara kedi nerede? -Ağaca çıktı -Ağaç nerede -Balta kesti -Balta nerede -Suya düştü. -Su nerede -İnek içti. -İnek nerede -Dağa kaçtı. -Dağ nerede -Yandı, bitti kül oldu..Deprem vergisi hala aliniyor iptal olmadi paralar nereye gitti belli degil
Hocam ben en başta karşıyım vergiye hatta vergi demiyelim çok çok fazla vergiye.Devlet vergilerle ayakta duruyor bunu herkes biliyor.Benim söylemek istediğim eğer vergiyi düşürürse vatandaşı soymak gibi olur.Önce krediyi düşür vadeyi arttır daha sonra vergiyi yükselt millet borçlansın şimdide tekrardan vergiyi indir.@palsak vergi düşürmek niye kötü olsun ki? alım gücü düşük olanın gücü daha da düşmedimi zaten...
haksız yere yükselttikleri vergi 2. elide yükseltmişti. 2-3 yaşındaki araca 300-320k isteyenleri görürüz sonra sıfırdan yüksek nasıl satıyorlar.
devlet tepkiye bakmaz olası satışlara bakar, kasa boş
Amin diyelim..@palsak peki vergiyi yükseltirse soymamış mı olacak?
yüksek vergi ile araç alınırken kredi düşüktü, evini de aracını da alan aldı... yüksek vergi- düşük faizle bir nevi dengelendi diyelim,
bundan sonrası sıkıntı, ekonomi iyiye gitmiyor, korona diğer yandan, Allah sonumuzu hayır eylesin
Hocam öyle olmuyor işte almasalardı neden bekliyoruz şu an ??ne olacak diye acaba yükselecek mi düşecek mi diye neden burada yorumlara bakıp cvb veriyoruz.