Aynısını kullanıyorum. Güzel koltuk sadece oturma yeri daha geniş olanları tercih edebilirsin uzun süre oturunca ağrı yapıyor "toto" da.Merhaba, standart çalışma koltuğu olarak ofiste kullandığım ve memnun kaldığım koltuk
Aynısını kullanıyorum. Güzel koltuk sadece oturma yeri daha geniş olanları tercih edebilirsin uzun süre oturunca ağrı yapıyor "toto" da.Merhaba, standart çalışma koltuğu olarak ofiste kullandığım ve memnun kaldığım koltuk
Ben uzun süre aynı yerde ("toto"mun) üzerinde oturmadığım için hissetmiyorum sanırım Bana konforlu gelmişti.Aynısını kullanıyorum. Güzel koltuk sadece oturma yeri daha geniş olanları tercih edebilirsin uzun süre oturunca ağrı yapıyor "toto" da.
Bu işte çok faktör var aslında; vücut ölçüleri ve kilo, oturma süresi, oturma sıklığı vs. uzar gider.Ben uzun süre aynı yerde ("toto"mun) üzerinde oturmadığım için hissetmiyorum sanırım Bana konforlu gelmişti.
Bunu nasıl düşünemedim :lol:Aslında uğraşılsa çıkma Golf koltuğu çok iyi olur. Hem de muhtemelen daha ekonomik olur. Bel desteği var, kafalığı var, sırt ayarı, yanal destekleri var. Daha ne olsun?
Bazı kriterlerimin dışına çıktım ama Markus modelinin deri versiyonunu tercih ettim.@frknyldrm ben bu paraları çıkarken ağlamıştım 4bini duyunca öh oldum. Linki yanlış bırakmışım düzeltiyorum.
https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/70261150/markus-calisma-sandalyesi.aspx