- İsim
- Ogz
@Rx7 folyo görevini yapmış.
Bu ve bunun gibi olaylardan sonra;
Nazarlık olsun..
Sakınılan göze çöp batar..
Cana geleceğine mala gelsin..
Gibi cümleler ile teselli buluyoruz
Golf neden çekiyor böyle olayları ben de anlamıyorum.
Bir gün araç kirli ve tozlu halde yol kenarında araç içerisinde bekliyorum. Karşıdan bir anne ve iki elinde de çocukları yürüyerek yaklaşıyorlar. İçimden dedim ki "kesin arabaya yakın olan çocuk elini sürterek geçecek" .. beklenen son gerçekleşti. 5 parmak ön çamurluktan depo kapağına kadar tozu almış..
bir gün üzerinde kedi.. bir gün yaslanan birisi..
Durumu tam çözemedim..
Bu ve bunun gibi olaylardan sonra;
Nazarlık olsun..
Sakınılan göze çöp batar..
Cana geleceğine mala gelsin..
Gibi cümleler ile teselli buluyoruz
@Negatiwe altına imzamı atayım.Hocam ben bu yoruma katılmıyorum.
Ben kot pantolonun arka cebinde metal düğme var diye başkasının arabasına yaslanmıyorum çizilir diye, avmde dar otoparkta iki büklüm eğiliyorum kapıyı açarken yandaki arabaya temas edip çizmemek için.
Karınca görsem kaldırımda basmamak için yolumu değiştiririm, ki birçok kişi burada bunlara dikkat eder bunlar normal ince nezaket insan şeklidir.
Yani hal böyleyken hep ceza bize kesilmemeli, biz böyleyiz diye başımıza bunlar geliyor olmamalı. Bu öküzdeki bu rahatlık sorgulanmalı. Yani dövelim haddini bildirelim adam edelim demiyorum, neden normal insan kıvamına neden getiremedi ailesi okulu eğitimi.
Golf neden çekiyor böyle olayları ben de anlamıyorum.
Bir gün araç kirli ve tozlu halde yol kenarında araç içerisinde bekliyorum. Karşıdan bir anne ve iki elinde de çocukları yürüyerek yaklaşıyorlar. İçimden dedim ki "kesin arabaya yakın olan çocuk elini sürterek geçecek" .. beklenen son gerçekleşti. 5 parmak ön çamurluktan depo kapağına kadar tozu almış..
bir gün üzerinde kedi.. bir gün yaslanan birisi..
Durumu tam çözemedim..
Moderatör tarafında düzenlendi: