Akintiya karşı kürek cekmek gibi biseyBi şey farkettim kimse bu durumla baş edememiş. Kadere boyun mu eğeceğiz [emoji4]
Ali bey ayıp değil mi efendim ? Ben en çok içi yeni temizlenmiş tipoya girmelerine gülmüştümBen de kedileri uzaklaştırmayı başaramadım, hatta bir keresinde 10 dakikalığına eve girmiştim bir şeyler almak için. Motor sıcak oldugu icin üstüne çıkmışlar ve çiftleşmeye başlamışlardı Beni görünce kaçtılar işleri yarım kaldı
Kedi zedelerden biri de benim. Aracım sürekli kapalı garajda ve tamamen şeffaf kaplama olması sebebi ile kaportaya zarar vermese de psikopat bir kedim var diyebilirim. Garajda Land Cruiser, BMM X1, BMW 5, Citroen AirCross C5 gibi pek çok kaliteli araç varken benim garibanın üstünden inmiyor. Hani evet kaportaya zarar vermiyor belki ama aracı yıkatmışım garaja pırıl pırıl çekmişim ertesi sabah bir bakıyorum her yerinde pati izleri, sinir bozucu bir durum açıkçası. Hatta bir keresinde arka silecek süpürgesini koparmıştı yerde buldum. Onları geçtim aracın sürücü camında pati izleri nasıl olur bir türlü çözemiyorum, ne işin var orada nasıl bir fantezi peşindesin? dediğim çok oldu. Naftalin olayını bende denedim bildiğin naftalinlerle sarmaş dolaş yatarken buldum Gördükçe kovalamak dışında başkaca bir çare de bulabilmiş değilim. Arabayı garajda sabit yerimin dışına da park etmeyi denedim ama eliyle koymuş gibi buluyor Çözüm bulan olursa lütfen bana da iletsin.
Nazarlık olsun..
Sakınılan göze çöp batar..
Cana geleceğine mala gelsin..
Gibi cümleler ile teselli buluyoruz .
Golf neden çekiyor böyle olayları ben de anlamıyorum.
bir gün üzerinde kedi.. bir gün yaslanan birisi..
Durumu tam çözemedim..
Büyük ihtimalle kaçan kovalanır durumuArabanın içine kedi falan girmiş olabilir diye düşündüm. Özellikle Toyota nın parçalandığı videoda
Böylelikle kesin çözüm bu gibi duruyor. tabi kaçarken zıplayıp tekrar aracın üzerine konar gibi de durmuyor değil.2 dakika önce, KaiZeN yazdı:
Benimde uzun süredir problemini yaşadığım konu. Açık otoparkı var sitenin. Balkon altı aracın nerdeyse tamamını örten bir yer var. Eğer boşsa direk aracı oraya çekiyorum. Özellikle yağmurlu havalarda hep araç üstündeler temiz ve kuru
Dün akşam yine araci yıkadım. Bu sabah ekmek, simit almaya çıktığımda iki tane birden üstündeydi. Bende sirke, naftalini denedim ama çare etmedi. Bugün biraz araştırdım. Salatalıktan korktuklarına dair youtube ta birçok video izledim. Ama tabi hep yemek yerken arkalarına farkında olmadan bırakılıyor. Büyük ihtimalle yılan filan zannediyorlar. Ben denemeye karar verdim birazdan markete giderken salatalikta alıp aracın önüne iki tane koyacağım bakalım
Var bu işte bir iş, resmen çekiyor.@farukal hocam aynı dert bende de vardı arkadaşın kullanmadığı eski brandasını aldım akşam kapatıyor sabah çıkartıyorum kedi üstüne çıksada problem kalktı