Bu forumun ayakta kalması için elimden geldiği kadar maddi/manevi destek olmak isterim. Böyle kaliteli bir ortam kolay oluşmuyor. Bu vesileyle emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Aklıma gelenler: Yeni üyelerin açacağı konu, önce yönetim onayından geçmeli. Daha önce de konuşuldu, mesaj sayısı olayı laf kalabalığından öteye gitmez. Üyelikten belirli bir süre geçtikten sonra yönetici onayıyla konu açılabilir. Yeni üye 1-2 ay boyunca forumu aktif olarak kullanabildiyse zaten ortamın usulünü öğrenmiş olacaktır.
İlan konuları yoruma kapalı olarak açılabilir. Dönüp bakıldığında malın satışına yönelik çok az yorum bulunduğu görülebilir. Faydalı yorumlar da oluyor ama konuyu asıl gayesinden bir şekilde uzaklaştırıyor. Neticede ülkenin en büyük satış sitesinde (sarı) böyle bir olanak yok, bir bildikleri olmalı.
Arama bölümü geliştirilebilir. İşin teknik detayını bilemiyorum ama çoğu zaman tüm filtreleri denediğim ve konu içerisinde hatırladığım kelimeyi yazmama rağmen sonuçları çıkarmıyor. Bir de “Lütfen yeniden arama yapmadan önce %s saniye daha bekleyin. Hata Kodu 1C205/3” sorunu var.
Mobil tarayıcıda forum logosunun bulunduğu başlık her zaman üstte olacak şekilde sabitlense menüye ulaşmak için faydalı olabilir. Bir de konu içinde üst bölüme “son mesaja git” butonu koyulabilir. Bazı forumlarda görüyorum, bir konuya daha önce girip en son hangi mesajı okuduysam, bir hafta sonra girip konuya tıkladığımda otomatikmen sayfayı o mesajdan başlatıyor. Zahmetli değilse bu da düşünülebilir.
Mobil tarayıcıda anasayfada konu başlıklarının ve altındaki detayların puntosu küçültülerek 12 yerine 20 son cevap yazılan konu görüntülenebilir.
Tüm yöneticilere kolaylıklar diliyorum. Foruma faydası dokunacak başka bir şey aklıma gelirse paylaşırım.