Galericilere satamayız satarsak işimizden oluruz diyorlar ama ertesi gün aynı galeride 3 tane golf 8 ilanı yayınlanıyor.Şimdi Uzay otoda sd ye az yukarıdaki resmi gösterdim heryerede kayit yaptırdım dedim internet dahil . Ne arayan var ne soran ne oldu bizim bu 300 araba dedim. Abi biz galericilere satamayiz onlara satarsak isten atiliriz dedi güldüm sadece. 11 geldi hemen gitti dedi nere gittiği belli değil. Life paketler var 40 gelmiş 10 küsur kalmış 316 bine ay grisini teklif etti... Yazik ben bu parayi edeceğini düşünmüyorum. Gerçekten malzeme kalitesinden çalınmış. Torpido gözü soğutması yok kapli değil kol dayamanin malzemesi tuhaf arka kapilarin malzemeleri eskiye göre daha kötü hele arka tekerin ordan içeri bakin mesela onceki versiyonda hidrolik borulari görünmüyor du bu biraz aceleye gelmis gibi döşendi. Tuhaf işçilikleri var.
Dün şöyle bir şikayete denk geldim. Markaların sattıkları araçları ilan sitelerinde kontrol etmesi çok kolay bir yazılım ile çözülür ama galericilere satmak işlerine geliyor.
Hocam devlet tarafından müdahale gelmediği sürece ilan açma konusunda takip yapılamaz, sadece bayiler sattıkları isimleri ilan sitelerinde yazılım aracılığıyla otomatik olarak denetleyebilir.@AhmetCakmak Hocam siteye ilan açarken araç sahibi kendi ismiyle açmadığı, araç plakasının belli olmadığı durumda firma bunu nasıl tespit edebilir acaba ?
Bayilerin bu işin peşine düştüğünü pek zannetmiyorum ben ama olurda böyle bir şey yapmaya çalışırlarsa hangi resmi gerekçeyi dayanak gösterirler hukuki zemine oturtmak için?
Yine mi ihtiyacı olana çıkmamış ne?