@Mmt0634 manuel açınca da ayna açılabilir mi tam emin olamadım.
Eğer ki amaç aracın içine girmekse kumandadan bagajı açıp, koltukları yatırıp arka kapıları açarak, ordan da yolcu tarafının kapısını..
ayna kumandasından, ayna kapalı konumunda olursa muhtemelen araç çalışınca açılmaz. En azından kontak açıkken aynaya kumandadan müdahale olduğu için marş bastıktan sonra da açılacağını düşünmüyorum.
Aracınızın bulunduğu yer elektrik alabileceğiniz bir yere yakınsa uzatma kablosu ile saç kurutma makinesini fazla yakından tutmadan eritme sağlayabilirsiniz.
Bunu da aynaya içine alacak şekilde bir kutu bulup havayı muhafaza ederek ısınmasını sağlayabilirsiniz. Ani ısı değişiminin verebileceği zararı da göz önünde bulundurarak yavaş yavaş uygulayınız.
Diğer aynaya geçerken de havlu gibi kalın bir şeyle sarıp aynı işlemi diğer tarafa yapabilirsiniz.
Aşırı soğuk havalarda bunun sorun olabileceği bir durum olsaydı mutlaka kılavuzda bunun için uyarı olması gerekirdi. Belki de hiç bir sorun olmaz ancak tedbirli olmak istiyoruz elbet.
Açıkçası o kadar soğuk bir iklimde daha önce yaşamadığımdan tam olarak kestiremiyorum faydası olup olmayacağını.
Yukarıdakiler umarım yardımcı olur.