Fotoğraf geniş açı lensle çekildiği için öyle duruyor, yani resimdenKonu dışı ama, bu resimdeki Golf, Leonun yanında Polo varmış gibi durmuş! Resimdenmi, göz yanılmasımı anlayamadım valla.
Haklısınız.@ogzogz Ha şöyle ya , eşitlemişsiniz hocam, elinize sağlık
Leon golfün yanında ezilmişKonu dışı ama, bu resimdeki Golf, Leonun yanında Polo varmış gibi durmuş! Resimdenmi, göz yanılmasımı anlayamadım valla.
Şimdi farkettim fotoğrafı atarken yandaki tucsonu kırpmıştım sağ tarafta tucson varFotoğraf geniş açı lensle çekildiği için öyle duruyor, yani resimden
Eyvallah hocam yanımdan zaten yine kıl briine denk gelirim arabayı bağlar diye korkuyorum hayır o kadar uğraştım bugün gittim yok sistemde diyor e nasıl görcem ben onu her gün trafik şubeye mi gidicem çok saçma valla@furkanmk7 hocam geçmiş olsun, sisteme geç düşüyor olabilir, her ihtimale karşı makbuzu yanınızda taşıyın
Emeğinize, zamanınıza, paranıza yazık.Eyvallah hocam yanımdan zaten yine kıl briine denk gelirim arabayı bağlar diye korkuyorum hayır o kadar uğraştım bugün gittim yok sistemde diyor e nasıl görcem ben onu her gün trafik şubeye mi gidicem çok saçma valla
Teşekkür ederim hocam valla üzüldük ya çok basit bir şey aslında cam filmi yani ama işte neler geldi komple sökmek zorunda kaldık birde jandarma demiş ki hepsini sökmeden sakın gitme falan vardır bunda da bir hayır hocam ne diyelim basit dediğimiz şeyler yıprattı valla bir gündeEmeğinize, zamanınıza, paranıza yazık.
Böyle adaletsiz uygulamalar görünce duyunca üzülüyor insan.
Geçmiş olsun tekrar