Merhaba arkadaşlar, daha önce aynı konu hakkında forum açmış arkadaşlar 2017 felan. Golf 7 comfortline aracıma katlanır ayna almak istiyorum sizlerin tavsiyesi ne olur? Yakın zamanda yaptıran vsrsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekürler
Hocam geçenlerde yetkili serviste katlanır ayna için bir fiyat gördüm ama ne kadardı emin değilim, 2800 TL gibi bir şey olabilir.Merhaba arkadaşlar, daha önce aynı konu hakkında forum açmış arkadaşlar 2017 felan. Golf 7 comfortline aracıma katlanır ayna almak istiyorum sizlerin tavsiyesi ne olur? Yakın zamanda yaptıran vsrsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekürler
YouTubede katlanır ayna montajı yapılırken kapı kolu komple sökülüyordu comfortline paket için de aynı işlem gerekli midir?Merhaba arkadaşlar, daha önce aynı konu hakkında forum açmış arkadaşlar 2017 felan. Golf 7 comfortline aracıma katlanır ayna almak istiyorum sizlerin tavsiyesi ne olur? Yakın zamanda yaptıran vsrsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekürler
Bildiğiniz bir link var mı hocam.? Bu konuda fikir sahibi değilm@m.parlak benim araçta fabrakasyon ayna var katlanırken gürültü var .Çin malı ürünlerde oem ürünler gerçekten iyi kalite .
Teşekkür ederim hocam@m.parlak ön iki kapı comfort ve midline farkeksizin sökülerek montaj yapılır ve kodlanır .
Pazartesi ilk iş yetkili servislere sormak umarım bizim burada bulurum@frknyldrm ben 1 ay once tamaşta yaptırdım... 2800 tl