Sizin aynanın altındaki led aydınlatma otomotik çalıştı mı?? Yoksa kodlama mı yapıldı??@frknyldrm ben 1 ay once tamaşta yaptırdım... 2800 tl
Teşekkür ederim. Zülal abi kodlamayla oluyor dedi. Servis kodlamasını yapmamış. Yakın zamanda uğrar yaptırırım.@m.parlak serviste yapıldığı için inanın görmedim.
Teşekkür ederim
@zulalyolhocama bi özel mesaj atayım
Geçmiş olsun, irtibat Zülal abi.Herkese selam, son 1 haftadır şehir dışındayım ve talihsizlikler peşimi bırakmadı. Aynama biri gelip çarpmış ve kapağı kırmış, ayna da yerinden oynamış biraz kaymış
Aracım comfortline olduğu için katlanır ayna yok, yakın zamanda katlanır ayna alan varsa mümkünse aliexpressten yoksa tr de uyguna satan birini önerebilir misiniz?
Geçmiş olsun. Ben dün taktırdım katlanır ayna fiyatı 2800 tl.Herkese selam, son 1 haftadır şehir dışındayım ve talihsizlikler peşimi bırakmadı. Aynama biri gelip çarpmış ve kapağı kırmış, ayna da yerinden oynamış biraz kaymış
Aracım comfortline olduğu için katlanır ayna yok, yakın zamanda katlanır ayna alan varsa mümkünse aliexpressten yoksa tr de uyguna satan birini önerebilir misiniz?