Konusu değil ama Auto Finesse Aqua Coat Nano Sprey Cila kullanan oldu mu? Meguiars Ceramic Wax kullanıyordum hali hazır memnunum bu ürünün fiyat biraz daha makul ve 1lt olması aklımda soru işareti yaratıyor
Ben zamanında durumların böyle olacağını tahmin edip ;@uranusgrey_golf $ & € bizi yıldırmaya çalışıyorlar.. Set düşünüyorum boya koruma için şimdilerde hesaplıyorum içinden çıkamıyorum
=) Wax ta alsaymışsınız keşke =)Ben zamanında durumların böyle olacağını tahmin edip ;
- 3 Farklı boyda detay fırçası
- Alcantara ve Kumaş koltuk temizliği için yumuşak Fırça
- Lastik ve Jant fırçası
- APC - 5 Litre Şampuan - 2 Litre Quick Wax ve 2 litre Tire Dressing almıştım
Hocam merhaba,@forzaGilles peki bu linkteki Sonax ın ürününü direksiyon içinde kullanabilirmiyiz?
KochChemie RCC kullanmadan önce kullanıyordum Yalnız o ürün yalnızca temizleme amaçlıdır. Temizlik yaptıktan sonra bir de koruma kalkanı oluşturmak için "Autoglym Vinyl & Rubber Care" kullanıyordum. KochChemie RCC'de ise iki ürün tek şişede gibi düşünebilirsiniz.@snoppy Autoglym interior shampoo ?
@snoppy Aynen Vinly rubber care aldım Davlumbazlara kullanıyorum, kapı eşiklerine .. Meg in Ultimate protectant kullanıyorum koruma amaçlı..KochChemie RCC kullanmadan önce kullanıyordum Yalnız o ürün yalnızca temizleme amaçlıdır. Temizlik yaptıktan sonra bir de koruma kalkanı oluşturmak için "Autoglym Vinyl & Rubber Care" kullanıyordum. KochChemie RCC'de ise iki ürün tek şişede gibi düşünebilirsiniz.
Olmaz hocam., bu ürün plastikler için., içerik olarak biraz temizleme özelliği birazda koruma özelliği var ama deri için uygun bir ürün değil., hem plastik aksamda hem deri için, hem de kumaş yüzeylerde temizlik amaçlı hepsi bir arada bir ürün arıyorsanız Nanolex interior cleaner kullanabilirsiniz 750ml. olması avantaj bayaa bi uzun süre idare eder ama biraz pahalı bir ürün; https://www.boyakoruma.com/magaza/nanolex-interior-cleaner-750ml/@forzaGilles peki bu linkteki Sonax ın ürününü direksiyon içinde kullanabilirmiyiz?