@metinkar Onu diyorum işte hocam malın değeri alım satım olursa belli olur, yoksa her rakam istenir, alan olmuyorsa demekki ederi o değildir Temel serbest piyasa kuralları
@GodThread 1 sene olmadı 2750 ye hayalet satılıyordu aynen
@metinkar Hocam Bostancı Sanayi'de ve Konya'da bi Çıkmacıda 800'e buldum ama almadım o fiyata. 1500 yazmıştı aynen dediğin gibi, 500 teklif ettim son 800 olur dedi ...
@metinkar Haklısın hocam , aynı sebepten bizde fazla para harcamama modundayız , piyasa maalesef kötü
Şu kadran değişme işini VW kapatacak söylentisi var neyi napıyo bilmiyorum ama zaten kapatırsa konuda kapanır Kapatana kadar bütçe dahilinde olursa alırız napalım ... Hatta kapattı diyen de var gerçekliği nedir bilmiyorum ama ...
@metinkar İnşallah VW Kapatıcak felan diyorlar aslında kovalamak lazım son hayaletleri kapatmadan Ama ucu açık yani şu kapama mevzusu audide kesin diyor enderelektronik vw de denemedim diyor ama hayalet yok diye ilettiler bana
Bu bilgiye istinaden arayışım devam etmektedir. Önceden bu bilgiyi bilsem forumda satilan kadranlardan alirdim. Elinde olan varsa talibim. Teşekkürler.Düşük kilometre yukarı çekilebiliyor da fazlası indirilemiyor diye biliyorum kadramda. Araç 80k ise 30k lık kadran ayarlanabiliyor yani.
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Meet garage dan tam bilgi alabilirsiniz hayalete geçenlerden çıkan vardır belki onları alabilirisniz. İnstagramdan dm atınBu bilgiye istinaden arayışım devam etmektedir. Önceden bu bilgiyi bilsem forumda satilan kadranlardan alirdim. Elinde olan varsa talibim. Teşekkürler.
Hayırlı olsun sonunda kavuşmuşsunuz.@ZaGani @ltftaha Analog Kadran yukarı yada aşağı fark etmez ayarlanır arkadaşlar.
@metinkarhocamdakini alip hafta içi taktim
Ekli dosyayı görüntüle 45169
Ekli dosyayı görüntüle 45170
Ekli dosyayı görüntüle 45171
Ekli dosyayı görüntüle 45172
Ekli dosyayı görüntüle 45173
Ekli dosyayı görüntüle 45174