[mention]zulalyol [/mention] ya da [mention]kralmali [/mention] üstadlarda vardi sanirimArkadaşlar kablo önerisi istedim kimseden ses çıkmadı Hiç olmazsa kablo satan biri varsa ondan alayım, kiminle irtibata geçeceğim Onu yazın bari
[mention]zulalyol [/mention] ya da [mention]kralmali [/mention] üstadlarda vardi sanirimArkadaşlar kablo önerisi istedim kimseden ses çıkmadı Hiç olmazsa kablo satan biri varsa ondan alayım, kiminle irtibata geçeceğim Onu yazın bari
Yok hocam maalesef hepsi bitti bende zülal abi de var ama.[mention=12366]kralmali[/mention] Sizde yok mu Mehmet Ali hocam?
Cem abi atmel işlemciler atmega 162 lermi oluyor@sedobey 18.x vs farketmez, hepsini Atmel islemciliyse 21.3 u destekleyecek hale getiririz. Kablonun versiyonu diye bisey yok, o yazdıklarınız Vcds programının versiyonu. Kablo icindeki yazilim ayri bişey. 2020 araca baglanmama sebebiniz o olmayabilir. Eski nesil, askinda su anda bile satilmaya devam eden Atmel islemcili klon.kablolar uds protokolunu tam desteklemedigi icin yeni araclarda problem oluyor genelde.
2020 Aracım İçin 21.3.0 Kullanıyorum. Hex V2 Aldım. Kodlamalarıda Yaptım Herhangi Bir Sıkıntı Olmadan.selamlar. 2020 yeni üretim skoda fabia araç için bir kablo almak istiyorum. 21.3.0 mı almam gerekiyor arkadaşlar. aliex te birçok seçenek var ama yanlış bişey yapmak istemiyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. elimde 18. x x x kablo vardı ama galiba onu bloke ettim. zaten araca müdahale edemedim o kablo ile.
İşlemci Nedir Cihazdaki?Peki. Bu benim bloke olan 18.xx kabloma uzaktan bağlanıp çözebilecek biri var mıdır. Kabloyu bilgisayar görmüyor. Ben becerdim bu işi. Versiyon yükselttim göya ama son anda bozdum.
Link varmı rica etsem atarmısınız.2020 Aracım İçin 21.3.0 Kullanıyorum. Hex V2 Aldım. Kodlamalarıda Yaptım Herhangi Bir Sıkıntı Olmadan.