gturedi
Üye
yetkili servis dısardan parca kabul ediyor muydu yıllık bakımlarda, özellikle de yağ? benim faturaya baktımda 4 lt castrol yağ 480 tl
Nasıl bir iskonto aldınız ki 480tl?yetkili servis dısardan parca kabul ediyor muydu yıllık bakımlarda, özellikle de yağ? benim faturaya baktımda 4 lt castrol yağ 480 tl
yetkili servis dısardan parca kabul ediyor muydu yıllık bakımlarda, özellikle de yağ? benim faturaya baktımda 4 lt castrol yağ 480 tl
Valla Metin hocam bu buji konusuna takmış durumdayım.@Terms olabilir mi acaba
Gökhan bey aralıkta yaptırdıysanız fiyat normal o vakit.benim de zubizu indirimim var, aracım 2017 model ama bana pahalı geldi, aralık son hf yaptırmıstım ama bakımını.
Castrol Edge 5W-30 LL 4 lt Motor Yağı diye arama yaptıgımda 300 tl civarı goruyorum fiyatını tabi aynı yag degil ama yakın özellikte oldugunu dusunuyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 44825
Valla Metin hocam bu buji konusuna takmış durumdayım.
Almanya bakım aralıklarını falan inceledim. tabi bing e transfer ettirerek.
Ancak ne var ki çözemedim. Buji değimi yıldan bağımsız 60.000km (Bazı araçlar 30.000km) yazıyor.
Hangileri 30 hangileri 60 belirtmemişler yada ben bingin tercümesinde bulamadım.
Bu nedenle aklıma bu durum geldi acaba 3 silindirliler mi 30.000km de değişmeli.