Merhaba 2017 golf aracım var uygun bir zamanda kodlama yapabilir miyiz.@MRT BSRN
Nurdagindayim kablo 15.7 var elimden geldigince yardimci olurum bu aksam marasa gelecm kabloyu emaneten verebilirimKahramanmaraş ta olan yolu düşen yanından geçen varsa yardımcı olacak haberleşelim inşallah [emoji3]
Yeni golf muMerhaba 2017 golf aracım var uygun bir zamanda kodlama yapabilir miyiz.
Sürüm yetmiyor. Son sürüm ile bağlandım makyajlı golfe yaptım kodları.Yeni golf mu
Makyajlida ben baglandim menuleri gormedi kablo anlamadim nedendir
Tekrar kablo almak gerekecekSürüm yetmiyor. Son sürüm ile bağlandım makyajlı golfe yaptım kodları.
Adana da @enpisagor Can Hoca var yoğun çalışıyor ama yardımcı olur diye düşünüyorum.Osmaniye - Adana - Tarsus - Mersin - Hatay - İskenderun bu şehirlerin herhangi birisinde kodlama için yardım edebilecek arkadaş ver mı?
15.7 kablo var. Mersindeyim. Ağustos 15 e kadar yokum. Çok da bilgili yetenekli değilim. Tüm bunlara rağmen olur derseniz yardimci olmaya çalışırımOsmaniye - Adana - Tarsus - Mersin - Hatay - İskenderun bu şehirlerin herhangi birisinde kodlama için yardım edebilecek arkadaş ver mı?
Nurdagindayim gecerken ugrayablrsenz ayar cekerizOsmaniye - Adana - Tarsus - Mersin - Hatay - İskenderun bu şehirlerin herhangi birisinde kodlama için yardım edebilecek arkadaş ver mı?