Golftutkusu Ücretsiz Vagcom Noktaları

Merhaba arkadaslar golf 8 aracim icin gizli ozellik acilmis ancak birkac ozellik icin vagcom kodlamasi yardimina ihtiyacim var kocaeli gebzedeyim yardimci olabilecek varmi acaba

Karabük Kastamonu civarında vagcom konusunda yardımcı olabilecek olan varmı

İstanbulda vas5054 cihazı olan yardımcı olabilecek arkadaş aranıyor ?

Tekirdağ çerkezköy kablom var çok kodlama işe bilgim yok golf 7 aracıma yönelik biliyorum ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum

Merhaba, Tokat'ta yaşıyorum. Tokat veya yakın illerde kodlama ve aksesuar montajı yapan arkadaş var mıdır?

Aracım golf 7 2013 midline, yeni aldım. RCD330, ön-arka park sensörü, logolu geri görüş kamerası, hız sabitleyici taktırmak istiyorum. En yakın Ankara'da bulabildim ama çok fazla araştırma vaktim de olmadı.

Merhaba, Tokat'ta yaşıyorum. Tokat veya yakın illerde kodlama ve aksesuar montajı yapan arkadaş var mıdır?

Aracım golf 7 2013 midline, yeni aldım. RCD330, ön-arka park sensörü, logolu geri görüş kamerası, hız sabitleyici taktırmak istiyorum. En yakın Ankara'da bulabildim ama çok fazla araştırma vaktim de olmadı.

Arkadaşlar forumdan @HONEY hocam sağolsun destek oldu. Amasya'da TekVagCom isimli dükkanında Eren Bey'e yaptırdım tüm işlemlerimi. İşçiliğinden de kendisinden de çok memnun kaldım. İnstagram üzerinden ulaşabilirsiniz kendisine. İhtiyacı olan olursa telefon bilgisini de paylaşabilirim.

Arkadaşlar forumdan @HONEY hocam sağolsun destek oldu. Amasya'da TekVagCom isimli dükkanında Eren Bey'e yaptırdım tüm işlemlerimi. İşçiliğinden de kendisinden de çok memnun kaldım. İnstagram üzerinden ulaşabilirsiniz kendisine. İhtiyacı olan olursa telefon bilgisini de paylaşabilirim.
Benim memlekette Tokat. Tokat merkezde Rüzgar Garage var, İnsta da var ama fiyatlarını bilmiyorum. Tek bir yer olduğu için belki fiyatı yüksek olabilir.

TekVagcom duymuştum , işinin ehliler.

Benim memlekette Tokat. Tokat merkezde Rüzgar Garage var, İnsta da var ama fiyatlarını bilmiyorum. Tek bir yer olduğu için belki fiyatı yüksek olabilir.

TekVagcom duymuştum , işinin ehliler.
Teşekkür ederim. Açıkcası ben Tokat ve Amasya'da yok zannediyordum. Parça fiyatları için @HONEY hocam ile iletişime geçince kendisine sordum. O önerdi. Önerdiği kadar da memnun kaldım kendisinden. Tekrardan ellerine sağlık. Rüzgar garage için herhangi bir duyumum olmadı açıkcası. Fakat ilimizde varsa gider tanışır, bir çaylarını içeriz ilerleyen zamanda inşallah.

Merhabalar 2013 golf 7 highline model aracıma j far led far taktırdım ancak kodlama gerektiği söylendi yardımcı olabilecek varmıdır Ankara’da yaşıyorum

Geri
Üst Alt