AhmetCakmak
Yönetici
Mail ile gelmiş olması lazım aslında. Özel mesaj ile gönderiyorum.Hocam elinize sağlık gelsede bizde test drive yapsak, kargo takibi yapma imkanımız varmıdır acaba?
Mail ile gelmiş olması lazım aslında. Özel mesaj ile gönderiyorum.Hocam elinize sağlık gelsede bizde test drive yapsak, kargo takibi yapma imkanımız varmıdır acaba?
Sticer ben veririm ama baklavani yerim ok mi ?[mention=3697]AhmetCakmak[/mention] ürünü teslim aldım teşekkür.Ama benim pakette sticer yoktu.güzel tasarım teşekkürler
Hocam konuda belirtildiği gibi bulaşık makinesinde yıkamaya uygun değil bu bardaklar. Mümkün olduğunca elde yıkanmalı.Bardak cok güzel olmus, emegi gecenlerin eline saglik
Bir sorum olucakti
- Bu bardak bulasik makinesinde yikanabilinir mi?
Karmaşa arasında son sıra koyma fikri geldiği için hepsine konulamadı hocam.@AhmetCakmak ürünü teslim aldım teşekkür.Ama benim pakette sticer yoktu.güzel tasarım teşekkürler
İyi günlerde kullanın hocam. Epey vakit aldı doğru tasarım ve doğru baskıcıyı bulmak ama başarılı bir ürün ortaya çıktı. Güzel bir anı olur umarım hepimiz için.@AhmetCakmak hocam elinize, emeğinize sağlık. Tahmin ettigimden de güzel ve kaliteli olmuş. Bir sonraki siparişin alınmasını sabirsizlikla bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 44456
Ekli dosyayı görüntüle 44457