Gonum at geliyorum ustad[mention=11839]HONEY[/mention] Valla bülent abi ben sonax turuncuyla yıkıyorum(çift kova + içine sarı sonax cila1 fıs sıkıyorum) bide kuruladiktan sonra gölgede sonax bsd uyguluyorum çift bezle müthiş oluyor bunla nerdeyse aynı [emoji4]
Hocam senin icin denk gelirsem carpar alirim o güzelliği, kimsenin araci senin moralini bozamaz. Hele forum disinda birisi !!!Moralim bozuldu foto eklemeyi unutmuşum
/monthly_2021_02/fe89d8d1-eedb-4de5-a88a-081333ea63e1.thumb.jpg.fc2ddefd130045421f10a8bb203adef0.jpg
Haha sagolasin hocamHocam senin icin denk gelirsem carpar alirim o güzelliği, kimsenin araci senin moralini bozamaz. Hele forum disinda birisi !!!
SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sonra çok toz topluyor hocamBiz askerde, tabur denetlemesi öncesi tüm araçları mazot ile silerdik, güneş altında iyi parlardı [emoji6]
Sonra alay komutanı gelir çok parlamış derdi ve tekrar yıkardıkBiz askerde, tabur denetlemesi öncesi tüm araçları mazot ile silerdik, güneş altında iyi parlardı
Acemilikte Yağmurlu havada hortum ile asfaltı yıkamışlığımızda var@Alpyaman yoksa nasıl biterdi askerlik.