Semperit bulunduğu segmentte oldukça iyi bir lastiktir., Continental ‘in markası., Avusturyalı kauçuk hammadesi üreticisi olan bir marka,arkadaşlar oncekı araclarından 308'de sava 225/45R17 kullanmıştım tam bır f/p urünuydu sessızlıgı 67db'yı yalnız lastık uzerınde zamanla çatlamalar kucuk yarılmalar meydana geldi ve normal bır kapana duz girmeme ragmen patladı velhasıl sava ıle kötü bir maceram oldu sımdı 225/40 R18 bakıyorum adac testlerı fılan ınceledım f/p olarak semperıt speed life 3 düşünuyorum. bu ebat bu lastık ıl tecrubesı olan yorumlarda yeşillendırebilir mi?
1,5 yıldır semperit speedlife 3 225/45/17 kullanıyorum. memnunum. yalnız 71db diye hatırlıyorum. müzik devamlı açık olunca yol sesine pek takılmıyorum. hesaplı almıştım. pahalı lastik almaktansa yine alırdımarkadaşlar oncekı araclarından 308'de sava 225/45R17 kullanmıştım tam bır f/p urünuydu sessızlıgı 67db'yı yalnız lastık uzerınde zamanla çatlamalar kucuk yarılmalar meydana geldi ve normal bır kapana duz girmeme ragmen patladı velhasıl sava ıle kötü bir maceram oldu sımdı 225/40 R18 bakıyorum adac testlerı fılan ınceledım f/p olarak semperıt speed life 3 düşünuyorum. bu ebat bu lastık ıl tecrubesı olan yorumlarda yeşillendırebilir mi?
496 dan aldırdık ya sana hocam . Bedavaydı o fiyat.(225-45-17)1,5 yıldır semperit speedlife 3 225/45/17 kullanıyorum. memnunum. yalnız 71db diye hatırlıyorum. müzik devamlı açık olunca yol sesine pek takılmıyorum. hesaplı almıştım. pahalı lastik almaktansa yine alırdım
tekrar allah razı olsun hocam.496 dan aldırdık ya sana hocam . Bedavaydı o fiyat.(225-45-17)
Ekim 2020
önceki aracım poloda 17” kumho ecsta spt ku 31 205/45/17 88wl kullandım. yanağı sert sağlam lastik.Kumho nasıl lastik ? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Lastikçi önerdi ama emin olamadı. Kışlıklar Continental şimdi yazlık lazım.
Lastiklerde DB (Desibel) değerleri hakkında da çok detaylı bi bilgiye sahip olan var mı acaba ? 70 ile 71 arasında veya 68 ile 70 arasında uçurum fark mı oluyor 1-2 DB diyoruz belki ama aydınlatacak var mı acaba?