Golf 7'ye 7.5 Comfortline Led Stop Montajı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan futwrf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kastamonu Vagcom da yaptırdım.Soket için Aliexpressten sipariş verdim ancak gerek kalmadı soket elinde mevcutmuş kargoyu beklememek için yaptırdım.Benim çok hoşuma gitti kesinlikle tavsiye ederim. Toplam 3750₺ ye mal oldu.Soket linkini bırakıcam, ancak beklemek istemeyen arkadaşlar için ihtiyacım olmayan soketleri maliyetine bırakabilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_2447.jpeg
    IMG_2447.jpeg
    214.1 KB · Görüntüleme: 38

Kastamonu Vagcom da yaptırdım.Soket için Aliexpressten sipariş verdim ancak gerek kalmadı soket elinde mevcutmuş kargoyu beklememek için yaptırdım.Benim çok hoşuma gitti kesinlikle tavsiye ederim. Toplam 3750₺ ye mal oldu.Soket linkini bırakıcam, ancak beklemek istemeyen arkadaşlar için ihtiyacım olmayan soketleri maliyetine bırakabilirim.
TRY 19.98 16% İndirim | 1 takım 8 Pin 1.5 serisi otomatik kablo terminali soket elektrik konnektörü araba mühürsüz kablo adaptörü 1K8972718 1K8972928
https://a.aliexpress.com/_EGd7l1D

Golf 7 midline plusa 7.5 highline stoplar da olur mu acaba soket felan değiştikten sonra

Golf 7 midline plusa 7.5 highline stoplar da olur mu acaba soket felan değiştikten sonra
ben 2014 midline plus'a internetten aldım 3 adet soket geliyor hangisi olursa takıyorsun aracına ben o şekil kullanıyorum suan

Geri