- İsim
- Ahmet
- Araç
- 2013 1.2 TSI Midline Plus Manuel
Bir de başka bankamatikten çekilen parayı beğenmeyen bankamatikler var.
Fena mı güzel bir reklam izleriz, hem de bu olay aklımıza gelir.. :lol:@ogzogz bedava reklam fikri verdiniz yakında bu slogan ile izleriz banka reklamlarını
@Kysr038 o beğenilmeyen para, önce tersi çevrilerek denenir.Bir de başka bankamatikten çekilen parayı beğenmeyen bankamatikler var.
Modum sagolasinBülent Abi kahkaha attım vallahi, Allah da seni güldürsün. [emoji3]
En güzeli190 çekiyorum o gibi durumda
Tatlisiz gün mü olur ustadimTatlını yemeden başladığın bir gündü galiba abi...
Cüzdan şişkin oluyor tabi mutluluk veriyordurAbi çok güldüm süpersin [emoji3][emoji3] ya 200₺ verdi mi bankamatik ben de hiç hoşlanmıyorum. En samimi para 20₺ ve 50₺
Yazilim ekibi loglari inceliyor su an yazilimda hata oldugunu saniyordur çaktırma150-50 olarak çekseydin ya abi)) Yazılım ekibi işlem hareketlerine bakıp iyi gülmüştür [emoji4]
Atm moral bozuyor bundan sonra mutluluk veren kebapcida bozdurmak mantikli[mention=11839]HONEY[/mention] Beni asıl şaşırtan şey, parayı bozdurmak için kebapçı değil de atmyi seçmen oldu abi, bundan daha iyi bahane olamazdı çünkü. [emoji3]
Oooo anlayan atm yapmislar ben gidince bankamatik kendini kapatıyor[mention=11839]HONEY[/mention] böyle bir durumda makine anlaması gerekirdi[emoji4]
Bunu bir banka düşünebilir olmalı aslında.. buradan bütün bankalara sesleniyorum..
ve reklamını da bu şekilde yapsa efsane olur[emoji3]
Sloganı da ;"müşterisinin ne yapmak istediğini anlayan banka"
Hehe sagolasin ustad[mention=11839]HONEY[/mention] Gülmekten çenem ağrıdı [emoji2960][emoji23][emoji1787] Bende hesaba acaba 1500 mü geldi bankamatik yokmu çekti sana diye takılayım dedim [emoji1787]