Hocam buji taktırken torkuna uygun sıkılmalı genelde bizim ustalar tork anahtarı kullanmaz ama kullanılırsa iyi olur@mbonat anlaşıldı gideceğiz illa hocam
Hocam bilmiyorum hiç o kadar uzun süre vw marka araca binmedim . Ama yapmaları gerekiyor diye biliyorum . Bmw aracım da değiştirken sistemden bakıp torkuna göre sıktırmıştım .@mbonat hocam yetkili servisler kullanıyor mu tork anahtarını
256 tl. dedikleri muhtemelen eco seri buji olabilir., bunu bi öğrenmeniz iyi olur., araç Mk5 ise yedek parça ve işçilikte .%30 zubizu indirimi olur.. sadece parçayı almayı tercih etiğinizde indirimsiz verirler..@MertHaktan WhatsApp üzerinden ulaştım onlarda 256 tl dediler en güzeli servisten almak
Haklısınız atölye onarım dökümanlarında gerekli torklar belirtilmiş oluyor ancak servisler o kadar lakayıt ki şüpheyle yaklaşıyorum ben de. Son yaptırdığım bakımda polen filtresini ters yönde takmışlar. Nerden bakmak aklıma geldiyse filtreye bakınca farkettim. Filtrenin yönüne bakmayan adam doğru torkla sıkabilir mi..Hocam bilmiyorum hiç o kadar uzun süre vw marka araca binmedim . Ama yapmaları gerekiyor diye biliyorum . Bmw aracım da değiştirken sistemden bakıp torkuna göre sıktırmıştım .