- İsim
- Ömer
Dışarıya satışlarda zubizu indiriminden faydalamazsınız., sadece değişecek parçayı orada taktırırsanız işçilik ve yedek parçada indirim uygulanır.. 256 tl. buji için biraz fazla uygun gittiğinizde buji nin eco seri mi yoksa orjinal buji mi sorunuz.!@forzaGilles araç mk5 evet de prosedür öyle mi oluyor bahsetmedi müşteri temsilcisi öyle olsa söylemesi gerekmez mi? gidip şansımızı deneyelim bakalım
Bizi bu servislere düşüren sisteme sağlık hocam Yapılan işlem gözüken bir işlem değil servis alanına girilmediği için maalesef ne yaptıklarından haberdar olamıyoruz kafa rahat olsun diye o kadar insan o paraya rağmen servise veriyor ama maalesef böyle durumlarla da karşılaşılıyorHaklısınız atölye onarım dökümanlarında gerekli torklar belirtilmiş oluyor ancak servisler o kadar lakayıt ki şüpheyle yaklaşıyorum ben de. Son yaptırdığım bakımda polen filtresini ters yönde takmışlar. Nerden bakmak aklıma geldiyse filtreye bakınca farkettim. Filtrenin yönüne bakmayan adam doğru torkla sıkabilir mi..
Bujinin kutusunun üzerinde parça kodu yazar., parça kodu JZW ile başlıyorsa eco seridir., eco bujinin kutusunun üzerinde economy ibaresi olur..@forzaGilles peki hocam eco seri veya orjinal olduğunu biz nasıl anlarız hadi adam orjinal dedi eco taktı diyelim?
Ne kadar ekmek o kadar köfte misali., malzeme kalitesi biraz daha düşük tutulmuş, ömrü daha kısa@forzaGilles Hocam çok teşekkür ederim. Son birsey daha sormak istiyorum eco ile orjinal arasında ne fark var?