Comfortline Upgrade :)

1449 hayırlı olsun Ömer Faruk güle güle kullan.Bende 140 lık golfte gelen ıhı turbo aldım Almanya'da arkadaşımın evinde şuanda kısmetse eylül sonu gelecek Türkiye'ye turbo değişimi sonrası yazılım güncelleme fikri var benimde aklımda.
Teşekkür ettim 😊 yazılım fiyatları çok yukarıda turbo fiyatı istiyorlar yazılıma, eylüle kadar iyice artar. Yazılım için birine gidicez memnun kalırsam haber veririm 😃

Güncel diyelim Geçenlerde İç denetim sensörü ve buzzer montajımızı tamamladık. Sırada GTD1449 turbo olucak inşallah turbomuzu aldık yazılım için bir kaç yerle görüşüyorum RSA çok paralar istiyor o yüzden başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 59541

Hayırlı olsun güzel hareketler… şu devirde kim niye az istesin ki:) şuan ₺ si olan € alsın kazanır :)

özelden istediği ücreti yaz bana bir konuşayım büyük patronla… ne yapabiliriz görelim…

Teşekkür ettim 😊 yazılım fiyatları çok yukarıda turbo fiyatı istiyorlar yazılıma, eylüle kadar iyice artar. Yazılım için birine gidicez memnun kalırsam haber veririm 😃
mgremaps tavsiye ederim yıllardır aynı firmaya yaptırıyorum yazılım bir sıkıntı yaşamadım bu arada turboyu ne kadara aldın

mgremaps tavsiye ederim yıllardır aynı firmaya yaptırıyorum yazılım bir sıkıntı yaşamadım bu arada turboyu ne kadara aldın
Partikül ve Egr iptali istemiyorum yoksa mg remaps te yaptırırdım, turbonun maliyeti 10 ila 14 arası değişiyor parçalar bitiyor daha bu turbo zor bulunur

o kadar da aşırı ya 11 nedir gerçi normal firmalar da big turbo setup yazılımlar 3-4 bin den aşağı fiyat vermiyorlar dsg hariç

@Ofarukko hocam ben bu hafta rsa ya mail atmıştım Turbo kodu 04L 253 010H & 04L 253 056P bu ikisinden biri olmalıymış ve tercihen H olur dedi yoksada p de olur dediler. Siz turboyu nereden aldınız. Birde stage 3 için 6000+kdv dsg için 5000+kdv fiyat verdiler

İyice soyguna dönmüş işler...
@Ofarukko hocam ben bu hafta rsa ya mail atmıştım Turbo kodu 04L 253 010H & 04L 253 056P bu ikisinden biri olmalıymış ve tercihen H olur dedi yoksada p de olur dediler. Siz turboyu nereden aldınız. Birde stage 3 için 6000+kdv dsg için 5000+kdv fiyat verdiler

Aynı şekilde mesaj aldım. Almanya’dan geldi turbo satan bir arkadaş vardı elindeki son turboyu aldım

Geri
Üst Alt