Ambiyans tamamlayıp kaporta işleri pasta cila finali de subigarage de ses sistemiuçuş moduna geçmişssin dah neler gelecek bakalım…
Ambiyans tamamlayıp kaporta işleri pasta cila finali de subigarage de ses sistemiuçuş moduna geçmişssin dah neler gelecek bakalım…
Ben de aynı işlemleri yapmayı düşünüyorum nereye yaptırdınızGüncel diyelim Geçenlerde İç denetim sensörü ve buzzer montajımızı tamamladık. Sırada GTD1449 turbo olucak inşallah turbomuzu aldık yazılım için bir kaç yerle görüşüyorum RSA çok paralar istiyor o yüzden başka yerde yaptırmayı düşünüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 59541
RSA da yaptırdım hocamBen de aynı işlemleri yapmayı düşünüyorum nereye yaptırdınız
Km kaç bindeydi hocam. Kavrama ile birlikte kulakçıklar ve volan da değişti mi acaba? 1 ay önce aykanda 14 bin fiyat aldım ben kavramaya sadece. Arada 2den 3 sürekli 4den 5 e geçerken ses yapıyor sürtünme sesi gibi. Kavramam bitmiş sanırım. Biraz da sert kullanırım.Güncel, aracın güzellikleri yanı sıra masrafları da çıkıyor illaki dsg şanzıman kavraması değişti. Bunu daha detaylı ayrı bir konu olarak paylaşım yapmayı düşünüyorum
98 bindeydi detaylı konu yazıcam onunla ilgili, tpms için de öyle rahatıma geldi o şekilde taktım normalde golflerde olmayan bir opsiyon öyle bir yeri mi var ?Km kaç bindeydi hocam. Kavrama ile birlikte kulakçıklar ve volan da değişti mi acaba? 1 ay önce aykanda 14 bin fiyat aldım ben kavramaya sadece. Arada 2den 3 sürekli 4den 5 e geçerken ses yapıyor sürtünme sesi gibi. Kavramam bitmiş sanırım. Biraz da sert kullanırım.
Bir sorum da 6. Sayfada denk geldim. Tpms sensörünü neden orjinal yerine takmadınız? Neden cırtla sabitlediniz?
kapılar kaça mal olur acaba ustaBugün bal garajda renkli ambiyans aydınlatma için hazırlıklara başladık ve öncelikle RGB ayak aydınlatma montajları ve 30 renk seçeceğini ekledik. Eline sağlık İlker abi
Ekli dosyayı görüntüle 60089
Ekli dosyayı görüntüle 60090
Ekli dosyayı görüntüle 60091
Kapılara daha bir şey yapmadım ama yapıcamkapılar kaça mal olur acaba usta
tpms için de öyle rahatıma geldi o şekilde taktım normalde golflerde olmayan bir opsiyon öyle bir yeri mi var ?
Ben de rus ve polonya forumlarında okuyorum orada görmüştümİlk defa gördüm teşekkür ederim bilgi için
geçen gün otopark.com un videosunu izlemiştim, giriş seviyesi sistemi 55 bine yaptı aracınıza çok güzel retrofitler yapmışsınız hocam hayırlı olsunAmbiyans tamamlayıp kaporta işleri pasta cila finali de subigarage de ses sistemi
El elden üstündür. Peki bu parçayı golfe montelemek mümkün müdür? Yani muhafaza parçasınj golfe takıp modülü de muhafaza parçasına taksak?Bu Orjinal yeri değil, Passat'daki orjinal yerine bakarak Golf'e metal bi parça yapıp taktıkları bir yer. Passat'da orjinal takılma şekli aşağıdaki braket ile oluyor.
Bende açıkta kalmasın diye bagaj'ın yan tatafındaki döşemeyi kaldırıp oradaki boşluktan arka çamurluğun arkasındaki boşluğa sabitlemiştim, sensör için daha güvenli bi yer geldi bana ve posizyon olarak da sinyali olması gerekitği konumlama ile rahatça alabiliyor, arabanın alt tarafındaki gibi açıkta da kalmamış oluyor..
Ekli dosyayı görüntüle 61626