Sana ciddi kötü haberim varUfak bir güncelleme yapalim, hayalete naviyi yansittik. Mavili ünite hayirli olsun diyelim ayrıca pacc de uzaktan tuna abi sağolsun halletti.
/monthly_2021_07/20210707_232320.thumb.jpg.ac81ae59a29c6c6e1e4bfbc11c0a22f5.jpg
Neyini göreceksin hic guzel degil benceHem maşallah güle güle kullan diyelim, hem bi gün bu şöleni görmeye gidelim bence [emoji4] [mention=11839]HONEY[/mention] [emoji3]
akla bi kere alçaltma fikri girince hep daha fazlasını istiyor insan yakında eibach arayışı başlar bu notu buraya bırakalımEibach yay ve spacer ile jurvalar gözüne daha da dolu duracak.Benimde beğendiğim model ama bazende sebringlere geçmek istemiyor değilim onu da görüp deneyimleme durumu oluşursa belki değişirim.@driver_can bu yükseklik benim için ideal oldu test edip görücem çalıştığım yer ve ara sıra bozuk yollara girdiğim için daha aşağısı beni yolda bırakabilir
Jurva alma sebeplerimden biri de sizin araçtı bu arada teşekkürler
Bende benim arabadan esinlendin sanmıştım. Can'ın araba lapizblue@driver_can bu yükseklik benim için ideal oldu test edip görücem çalıştığım yer ve ara sıra bozuk yollara girdiğim için daha aşağısı beni yolda bırakabilir
Jurva alma sebeplerimden biri de sizin araçtı bu arada teşekkürler