@silvershadow hocam tekrardan merhabalar
1 ay öncesi sipariş verdiğim araçla ilgili bayide sorun olmuştu,aracım yanlış gelmişti.Bu olayıda burada sizlerle paylaşmıştım.istediğim 125 ps lik golf ün aynısından bulamadılar ve 2016 model siparişi verelim dediler oda Şubat sonuna yetişir dedi.Ben ısrarla aracımı sizin yüzünüzden sattım ve buna bir çözüm bulun diye direttim.Onlarda araştırıyoruz dediler.Bir çözüm önerisinde bulundular;İstanbul bayiisinin siparişinde olan golf 1.4 ACT 150 ps DSG Highline pasifik mavi,u led ve panoramik açılır cam tavan ve ergo aktiv koltuklu bir araç var bunu versek dediler.İlk sipariş ettiğim araçtan farkı Anahtarsız giriş yerine ergo koltuk ,125 ps yerine 150 ps
Ben aradaki 6500 tl lik fark ne olacak dedim.Onlarda dost drive ve bu yaşattıkları sıkıntıdan dolayı da indirimde bulundular.Araç 90 bin TL ye kadar indi ve son olarak araba gelince yine oturup konuşacağız.böylelikle aracı kabul ettim.Şuanda gemiyle sevk aşamasında İnşallah bi yanlışlık daha olmaz.Bursa bölge müdürüne kadar herkes aradı.Dünya nın sonu değil ama keşke olmasdı diyorum.Bundada bir hayır vardır.İYİ GÜNLER Hocam ....