Eko seri mi, orijinal mi?ben de az önce fiyat aldım Kayseri'den, işçilikler dahil:
Buji 487.5 TL
Fren hidroliği 201.75 TL
4 buji indirimsiz fiyatı 544 TL
burası Kayseri, eko istesen de alamayabilirsin : )@SB1907_23 Serkan bey, ben özellikle belirttiğim halde "Benim araca eko seri hiç bir ürün önermeyin, kullanmayın" diye. Polen filtresini eko seri takmışlar.
dün değişim için servise gittim ve bu konuyu danışmana ilettim. Kendisi çok bilgili birisiydi, "eko!!!, üstünde ne varsa aynısını takarlar" dedi : )))@SB1907_23 Serkan bey, ben özellikle belirttiğim halde "Benim araca eko seri hiç bir ürün önermeyin, kullanmayın" diye. Polen filtresini eko seri takmışlar.
hayırlı olsun.dün değişim için servise gittim ve bu konuyu danışmana ilettim. Kendisi çok bilgili birisiydi, "eko!!!, üstünde ne varsa aynısını takarlar" dedi : )))
eko seri polen filtresi bakım paketinin bir parçası., servislerin bakım paketinde eko seri filtre pakete dahil., siz özellikle belirtmedikçe bakım paketi içerindeki malzemeleri kullanırlar.,hayırlı olsun.
Ben hep aynı servise bakım yaptırdım. O zaman demek oluyorki
ya üzerinde ne varsa aynısı lafı yalan, yada fabrika eko seri takmış polen filtresini benim araca demektir.
Hocam kayıt kabulde ki eleman anlamaz bu şeylerden, servis danışmanı bakar o işlere..@forzaGilles Anladım Ali hocam.
Anca ben kayıt kabulde benim araca eko seri birşey kullanmayın diye özellikle belirtmiştim.
Buna rağmen polen filtresi eko oldu.