Hocam devlet sirri gibi hic tahmini fiyat bile vermiyorlarHocam fiyat bilgisi alabildiniz mi?
Bende pişmanım gittiğimeGörmesem iyidi [emoji1787][emoji23][emoji28] Allah izin verirse 0 km Polo düşünüyorum [emoji2960][emoji3478]
Benide o listeye yaz ustadGolf 8'i yerden yere vuranlar onlayn mı [emoji4]
[mention=11839]HONEY[/mention]Bülent Abi, Golf 8'i ilk etapta eleştirip daha sonra alanlardan 2x baklava rica edelim.
Ben de anlamadim valla ben bıraksam 5 dakikada kus pisler bunlarda acik alanda toz yok üstündeO kadar arabayı açık alanda yatırıyorlar sonra kuşu pisler dolusu vurur koysana kapalı otoparkına [emoji3]Yarış mavisi ile füme olan rline güzel durmuş
Hepsini söktüm yerinden ustad rahat ol[mention=11839]HONEY[/mention] Sarının plakalık yamuk takılmış hocam şuan içim içimi yiyor [emoji3]
AminnnnBismillahirrahmanirrahim
Kul hüvellâhü ehad Allâhüssamed Lem yelid ve lem yûled Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Kul hüvellâhü ehad Allâhüssamed Lem yelid ve lem yûled Ve lem yekün lehû küfüven ehad
Bismillahirrahmanirrahim
Elhamdulillâhi rabbil'alemin Errahmânir'rahim Mâliki yevmiddin İyyâke na'budu Ve iyyâke neste'în İhdinessirâtal mustakîm Sirâtallezine en'amte aleyhim Ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn Amin
Canli görünce benimde fikrim degisti hocamGolf 8'i ben de beğenmeyenlerdendim ama Honey arkadaşımızın canlı fotoğraflarında araç gözüme çok güzel göründü. Keşke 1.6 TDi motor gamı devam etseydi.