1.0 e tsi life dsg golf 8 araca 297 fiyat verdiler telefonda. Seramik kaplama ve garanti uzatma hediye.
Boşuna lansman fiyatıyla satılan 300 boş paket manuel araçlar için aramayın bayileri. Araç yok. 196.900 e golf alınır sanmayın. Olmayan araca fiyat biçmişler. Sadece reklam olsun diye. Göstermelik o 300 aracın 100 e yakınını eşe dosta galericiye verdiler fiyatlar açıklanmadan önce. 200 aracıda bayiler elinde tutuyor. Haftaya 323. 500 tl den sürcekler piyasaya. Ben çoğu bayiyle konuştum hepsi farklı bahaneler üretiyorlar. Dün fiyat açıklanır açıklanmaz aradım. İlk önce kotaya düşmedi daha diyorlar. Bi kısmıda aylar önce kapora verenlere verdik dedi. Bir kısmı bize hiç gelmedi gelmicekte dedi. Bir kısmı yeni sattık dedi. Bir kısmı haftaya gelcek ama fiyat 323.500 olcak dedi. Bi kısmı gelip gelmiceği meçhul dedi.
Bu araçları tutuyorlarsa. Tutan bayileri inceleyip vw tüekiyenin bu işe bir el atması lazım. Madem 300 araç ayırdılar. Gerçekten 300 araç 196.900 e verilmişmi.
Ben idda ediyorum 300 aracın hepsi satılmadı lasman fiyatına. Araçları bekletiyorlar. Bu konuyu incelerse vw türkiye farkına varacaktır.
Satılan lansman fiyatlı araçlarıda o fiyata vermemişler. 10 bin tl ye garanti uzatma ve seramik kaplama zorunluluğu getirip. 206.900 fiyat çekmişler verirken. 5500 garanti uzatmaya 4500 de seramik kaplama için zorunlu tutmuşlar.
Bazı bayiler uyanıklık peşinde. Araştırılırsa çok çabuk ortaya çıkacaktır bu durum.