Nasıl geçemiyor yazilim vs yapılır ona bendeki 1.5 yeni clio ile 204 yaptim yaw bayir aşağı bugün İzmir İstanbul otobaninda hemde boş paketi ama cruze kontrol vs Standart@IBS6134 189Km/s hızı geçemiyormuş. Golfçüler almaz bunu
Hiç katılmıyorum bu görüşe.Çin iç pazarı için üretilen bir aracı,Avrupa'da euro egemenliğinde üretilen bir araçla kıyaslamak tamamen yanlış.Ucuz olsun diye araçlarımızın ürünlerini Çin iç pazar üretimlerinden alıyoruz.Örneğin ben euro üzernden jant bakıyorum,Çin aliex'den jant baksam tabi ki daha ucuz olacaktır.40 dakika önce, IBS6134 yazdı:
Hocam tamam siz euro bazında bakıyorsunuz haklısınız.Fakat satılan araba s60 Volvo Ben xc40 için fiyat bakmıştım orda gördüm valla gayet kaliteli araçta şu olmamış dıyebıleceğin tek birşey bulamazsın ben şahsen passatla kıyaslamam bileHiç katılmıyorum bu görüşe.Çin iç pazarı için üretilen bir aracı,Avrupa'da euro egemenliğinde üretilen bir araçla kıyaslamak tamamen yanlış.Ucuz olsun diye araçlarımızın ürünlerini Çin iç pazar üretimlerinden alıyoruz.Örneğin ben euro üzernden jant bakıyorum,Çin aliex'den jant baksam tabi ki daha ucuz olacaktır.
Bir de şöyle birşey var galiba
Ekli dosyayı görüntüle 65659
Bana life yeter, sıfır olsun ilk sahibi olayım mantığındayım ben. Golf 8 donanım seçeneklerinden çok bilgim yok. Yerinizde olsam style ve life arasındaki farkları tek tek çıkartır yazardım. Eğer sonradan eklenebilenler varsa maliyetini araştırırım. Cam tavan benim için ne kadar gerekli gereksiz onu düşünür ona göre karar verirdim.Merhaba arkadaşlar
Sizce sıfır life paket golf mü (cam tavansız) ,yoksa 2022 style paket cam tavanlı 25 bin km 'de golf mü?. Fiyat ikisinin de aynı diyebiliriz. İlk defa sıfır araç alacağım. Ama diğer teklifleri de arkadaşların önerdi. Çok arada kaldım açıkçası. Fikirlerinizi iletirseniz çok memnun olurum.