AhmetCakmak
Yönetici
Hayırlı olsun hocam güzel opsiyon. Kazasız belasız inşallah.
acc pozitif hattindan alabilirsiniz hocam. Tuil siyah konektorde yesil-siyah kabloydu sanırım. O da 32 ye gidiyor diye biliyorum@agacmalzeme Hocam sigorta bölümünün fotoğrafı atabilirseniz sevinirim bende bu haftasonu yaptıracağım.
Bende öyle biliyorum ama bağlantıyı yapacak arkadaşım sigortanın direk arkasından orjinal şekilde bağlantı yapalım dedi.Sormak istediğim sigortayı değiştirmek gerekiyor mu?acc pozitif hattindan alabilirsiniz hocam. Tuil siyah konektorde yesil-siyah kabloydu sanırım. O da 32 ye gidiyor diye biliyorum
Ustanin burada gizli mesaji bu hafta yogunum haftaya gel bakalım demek istemişÖn cam değişiminden sonra 2 gün geçti ve bantları söktüm, söktüm sökmesine ama oda ne 40km ile bile giderken içerde rüzgar sesinden durulmuyor camı takan yeri aradım ses geliyor durulmuyor diye tabi sanayi ağzı cevabını hemen aldım. "Abi 1 hafta kullan silikonlar iyice kuruyunca ses gider". Ama en azından cümlenin sonuna ses gitmezse gel bakarız demesi yüreklere su mu serpti anlamadım. İnternette araştırdım fitilleri düzgün takamamışlardır diye yazmışlar ama söküp taktım nafile, başına gelen varmı.
Bence yapistirip hemen yola çıktiginiz icin sorun olabilir[mention=11839]HONEY[/mention] Aynen öyle oldu büyük ihtimal cam sökülüp yeniden takılacak.