Merhaba hocam,Herkese iyi forumlar . 3000 tl ye dijon mu yoksa 4.100 tl ye durban mı tercihiniz olurdu ? ( ikiside lastıksız)
Hocam günaydınMerhaba hocam,
Lastiksiz dijon için 3000 lira çok yüksek bir fiyat
4100 lira da lastiksiz durban için ucuz bence, jantların durumu iyi ise kesinlikle durban derim.
Orijinal durbanı lastiksiz kaç paraya almayı düşünürsünüz hocam?Hocam günaydın
Lastiksiz Dijon ne kadar pahalıysa, lastiksiz durbanda en az o kadar pahalı bence
Lastik konusunda alternatif markalara yönelebilirsiniz, birkaç gün önce 2020 50.hafta Semperit Speed Life 3 lastiği 550 TL/Adet fiyata aldım.Bende cok arada kaldım 1000 civarı farkla daha az bulunan daha populer bir jant daha cok yakıstığını düşünüyorum ama lastık fiyat farkıda olacak 18 ile 17 arasında
Ali bey, hemşehrim. memleketimizdeki bu yollar varken konfor kaybını göz ardı etmemenizi öneririm.Bende cok arada kaldım 1000 civarı farkla daha az bulunan daha populer bir jant daha cok yakıstığını düşünüyorum ama lastık fiyat farkıda olacak 18 ile 17 arasında
O 16" ları çok ararsınız Ali bey.Aynen yollarımız maalesef bozuk şehir içinde eşimin arabasını kullanıyorum (15’ pamuk gibi ) golf u uzun yolculuklarda kullanıyorum . 3 yıl satmama kararı aldım ufak dokunuşlarla heycan yaratma pesindeyim kendimce . Mib2.5 geri görüş ü taktırdım, jant ile yol tutusu da artırmak ıstıyorum . İster istemez 16 lar virajda yatıyor .
Durban ların replikası çok olur., almadan önce jantın iç kısımlarındaki kabartmalı yazıları iyice inceleyinizJantlar bunlar kenarında surtmeler var ufak tefek