Lastiksiz dijon 3000 pahalı denmiş. Doğru bence de pahalı ama sahibinden de nerdeyse 3000 lira altı dijon yok. Lastiksiz kaça alınır lastikli kaça alınır? Lastikliler de yarısından fazlası 2015- 16 lastik onları da lastikten saymıyorum aslında.
1.4 manuel. Düşüklüğü bana yetti, ben memnunum. Mubea yaylarla ilgili açılmış konular var forumda. Vaktiniz varsa bi göz atın. Aks ağırlıkları böyle:Servisten haber bekliyorum c kodlu 980 kg araclara uyumlu sızınkı 1300 uymayabilir denildi. Mail attılar ona gore sipariş vercem sizin arac ne 1.2 1.4 1.6 ? memnun musunuz ? Çok düşürdü mü
5 yıldır tüm golflerimde hr spacer ve hr orjinal bijonları var tek bir sorun yaşamadım.Eibach yaya nasıl güvenip takabiliyorsak eibach hr spacerlara da güvenmekte sorun olduğunu düşünmüyorum.Sanayide Ahmet/Mehmet ustanın yapacağı ne spacerı nede bijonu bende takmayı düşünmem aracıma.(Not amcalarım Tornacı tornadan adam kalıbı çıkarırlar işlerinden o kadar iyidirler)@Culture33 yaylar 3,5 eibach spacer yok takmamda hayatta. spacer takacaksan replika alsaydın aynı şey. replikalar ofsetli çünkü.
Bundan spariş verdim 2-3 haftaya gelir denıldı 2380 tl ye . Olmazsa geri iadesi yok dıye de tehdıt de edildim . Tabi sipariş sonrası iade işini tüketici heyeti belirler dedim cıktım . İnsallah ters tepmez. ilk basta tek yay 4 tane almanız lazım denıldı sonra seti denildi , bu kadar bilgisizlik allah yardım etsin@ilker80 mrb hayırlı uğurlu olsun. Mubea'yı 1,5 yıl önce bursa doğuş'a getirtmiştim ben. O zaman sadece C kodlu olanı getirebiliyorlardı. Şimdi durum ne bilmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 44815Ekli dosyayı görüntüle 44816
Hocam servis gerçekten böyle mi söyledi?Servisten haber bekliyorum c kodlu 980 kg araclara uyumlu sızınkı 1300 uymayabilir denildi. Mail attılar ona gore sipariş vercem sizin arac ne 1.2 1.4 1.6 ? memnun musunuz ? Çok düşürdü mü