Eh dedikDaha önce niye yapmadım diye kızıyorum kendime.
Kazasız belasız tekrardan
B) B)Bir sonraki aracım (nasipse) ne olur Allah bilir ama yapacağım ilk işlerden biri yay olur.
Eh dedikDaha önce niye yapmadım diye kızıyorum kendime.
B) B)Bir sonraki aracım (nasipse) ne olur Allah bilir ama yapacağım ilk işlerden biri yay olur.
Montaj gününden sonra profilden fotoğrafını çekmedim hocam hiç.@frknyldrm görüntü çok güzel tam istediğim kıvamda nazar değmesin hocam bakalım bende düşünüyorum eibach pro kit . Yan profilden bi foto paylaşabilir misin usta mümkünse yakın tarihli
:sofor: Tenk yu so maçEh dedik
Kazasız belasız tekrardan
B) B)
Beyaz arabaya ayrı yakışıyor Dijon
Çok özür dilerim hocam, mesajınızı yeni görüyorum.Hocam geçmiş konuşmaların hepsini okudum da güncel olarak yay hakkında edindiğiniz deneyimleri paylaşır mısınız
Yaylar 3.5 cm miydi
Aracınız çok hoş olmuş cidden
3.5 pro kit nereden temin edebiliriz şu an?Çok özür dilerim hocam, mesajınızı yeni görüyorum.
Konuya bir bakayım diye girdim de gördüm.
Konfor beklentisi kişiden kişiye çok değişen bir şey, ben gayet memnun olarak kullandım. Eibach pro kit, tavsiye ederim.
Şu an -daha fazla düşürebilmek ve daha profesyonel bir sistem kullanmak adına- ST-XA Coilover kullanıyorum, arkası çok sert diyen oldu ama ben memnunum.
DP Tuning'e sorabilirsiniz hocam, onun haricinde PremiumParts'ı da tavsiye ederim.3.5 pro kit nereden temin edebiliriz şu an?
DP Tuningde yokmuş sordum. Dediğiniz yere bakayımDP Tuning'e sorabilirsiniz hocam, onun haricinde PremiumParts'ı da tavsiye ederim.